Underskriftsindsamling mod mega-moske

moske_islamisktrossamfund
SIAD har et par mandage krævet Grimhøjmoskeen i Århus lukket. Vi vil nu intensivere kampagnen mod moskeer generelt.

Derfor støtter vi op om Nicolai Sennels kamp mod den utroligt dumme og landsskadelige borgerrepræsentation i København, som har tilladt at Islamisk Trossamfund får opført en mega-moske.

København har ikke brug for endnu en fundamentalistisk moské – endda i mega-størrelse. Og det, uanset hvor arkitekttegnet den er. Skriv under her og læs mere om, hvad DU kan gøre for at stoppe mega-moskeen: http://forfrihed.dk/?page_id=61

Her kan læses den lange, officielle klage: http://forfrihed.dk/?page_id=68

8 comments

  1. Michael Unna

    Tjah. Man vil ikke lytte og forstå, så må man mærke. Islam er en -usekulær diktatorreligion- med menneskelig værdighedsopdeling i Rettroende muslimer, og alle andre- bogens folk som kristne og Jøder skal underkues til særskat eller udryddes og undertrykkes. Kvinder er halvt så meget værd juridisk etc etc etc. virkeligheden giver den reklame som Islam er, så jeg gider ikke at øse op med alle de uendelige eksembler (11 september 2001- Hirsi Ali, Salman Rushdie-Beslanmassakren- Boko Haram, Isis,Taleban etc etc etc etc steningsdødstraf for ytringer og sidespring etc etc etc). Undskyld hvis jeg lyder lidt arrogant, men der er rigeligt med eksembler på at Islam i sin menneskelige modbydelighed langt overgår Stalinismen og Nazismen i modbydelighed og fordummelse, så hvis man vil bygge en moskeer med bl.a Iran og et arabisk regimes (som vistnok også er med til at understøtte Isis), så er man forræder af den frihed man fik i gave fra vores forfædre (og alt det de har kæmpet for). Jeg har svært ved ikke at inddrømme min foragt overfor nutidens tolerance overfor dette modbydelig uhyre af en religion. Så hjertelig tak til SIAD og alle andre der gør modstand.

    mvh Michael Unna