Flygtninge? – og mediernes propaganda

flygtning_klager_mkflygtning_klager_mk1

Labber man alt i sig som medierne forsøger at fremstille som virkeligheden må tårerne nødvendigvis rende ned af kinderne – for sikke en elendighed og stigende racisme som Europa kan tilbyde de tilrejsende fra de krigshærgede lande.
TV2 viser utallige såkaldte flygtninge fra bl.a Syrien som må stå så meget grueligt igennem på grænsen til Makedonien i bagende sol og silende regn og kulde osv.
Øverst er billeder af en flygtning som hellere vil dø tilbage i Syrien hvor der er raketter, granater og tanks end at dø i en kold/varm flygtningelejr på grænsen til Makedonien. Hvor hjerteskærende! Enhver med en smule hjerne kan nok regne ud at så er man ikke ægte flygtning på flugt fra IS’ rædsler!

Der bliver vist video fra lejrene og i ægte Goebbels-stil (med gentagelser) forsøges det at påvirke vores underbevidsthed med sympati for de stakkels mennesker ved i slutningen af begge videoer at vise den samme sekvens med en voksen der trækker afsted med et lille barn som er ved at falde. Hvorfor skal den sekvens med i begge videoer? Se videoerne her i artiklerne:

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-08-22-strandede-flygtninge-hellere-doe-under-bomberne-i-syrien

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-08-22-uffe-dreesen-lige-meget-hvor-man-gaar-kan-man-hoere-babyer-graede

Samtidig med de klager over vejret er de også sultne og må dele en enkelt sandwich, men da Røde Kors kommer med mad som makedonsk politi vil uddele bliver der buet og råbt og skreget for de vil ikke spise mad fra vantro idet det er haram og ikke halal.

Se video:

Oven i disse “rapporter” fra brændpunkterne bliver der også rapporteret om racistiske angreb på flygtninge i Europa, specielt i Tyskland. Der bliver hevet et (1!) eksempel frem om nogle flygtninge som blev tisset på af to højreekstremister. Der bliver rapporteret om at de fleste tyskere er bekymrede over udviklingen og ikke forstår, hvordan højreekstremismen igen kan have fået så meget fodfæste.

Den helt klare medievinkling på problematikken er at tyskerne igen er begyndt at udvise nazi-lignende adfærd – og at folk er bekymrede over denne udvikling – og at de protester der er mod den stadigt stigende “flygtninge”-strøm er fabrikeret af en lille gruppe højreekstremister, men at den tiltrækker ganske almindelige tyskere med børn. Med andre ord, er man imod den hæmningsløse flygtningestrøm udviser man samtidig sympati for nynazisme eller man er definitivt racist.

Enhver med bare en smule hjerneaktivitet og selvstændig tænken vil spørge:
– Hvorfor bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved EUs åbne grænser?
– Hvorfor bliver der ikke stillet spørgsmål ved hvorfor politikerne tillader denne flygtningestrøm ind over vores lande?
– Hvorfor bliver det ikke undersøgt hvilke såkaldte flygtninge der kommer ind i vores lande? – er de reelle flygtninge eller er de potentielle terrorister – besat af islam – der som det første kræver halalmad så snart de er entret i vores lande og slår tilfældige mennesker ihjel fordi de har fået afslag på asyl?
– Hvorfor bliver der ikke stillet spørgsmål ved hvorfor politikerne ikke tager deres egne borgere seriøst og forholder sig til de massive protester der har været igennem bl.a. Pegida?
– Hvorfor undersøges det ikke i dybden hvilke bevæggrunde disse demonstranter har?
– Kunne det måske være fordi disse “flygtninge” spreder utryghed og angst?
– Hvorfor stilles der ikke spørgsmål ved hvorfor politikerne synes at være mere interesserede i at sørge for flygtninges ve og vel end sørge for deres egne landsmænds sikkerhed?
– Hvorfor tør forældre ikke lade deres børn være ude alene tæt ved asylcentre?
– Kan det mon passe at det kun er såkaldte højreekstremister der har set faren eller er det istedet ansvarsfulde borgere der godt kan se forskel på kulturer og ved at denne islaminficerede kultur de kommer fra er inkompatibel med den Vestlige levevis?

Det er tydeligt, at medierne blot er det unsvarlige EU’s forlængede arm og forsøger at hjernevaske folk med, at hvis man ikke ønsker sine lande overrendt af islams kultur, er man tæt på at være nynazist – ihvertfald racist – og skal bekæmpes. Og de autonome er blevet EU’s SA-lignende stormtropper. Her kommer EU toppens “rigtige meninger” til udtryk på gaden v.h.a. vold og overfald mod de ansvarlige borgere, der har en anden mening om Europas fremtid.

2 comments

 1. Jesper Lassesen

  Fantastisk artikel. Det jeg undre mig lidt over er, hvorfor de har så travlt med “racisme” fra hvide, og ikke ytre et pip hver gang, en med lidt farve siger det ? Er det acceptabelt fordi de ikke er hvide ? Hvor passer det ind henne, i et multi-kulturelt samfund ? – Det lugter langt væk af hykleri.

  Og hvad medierne ang. så har medierne i Europa ikke været objektive i utroligt mange år. Det sidste sted, man kunne regne med at få “ærlige” nyheder, var i Norge, men det døde også ud, engang midt-’90erne. – Idag bliver medierne styre og kontroleret af diverse spindoktors, som er ansat af de store penge koncerner. Og deres ansigt ud af til, er politikerne. – Ved det lyder langt væk af konspirations teorier, men næsten alt jeg har læst eller fundet om de emner, er skrevet af eksperter der har forstand på det. Og hvis en som blot har 9 klasse, uden afgangsexamen, kan regne den ud, så må der da være lidt om snakken !?

  Men teori (Og her er teorien så) er at grunden til der ikke sker mere, er fordi de rige som styrer landet, er bange for at miste tilliden og tiltroen, fra de rige i mellemøsten som sidder på Olien, og netop derfor må politikerne ikke sige fra, og derfor ender det nok desværre med at det bliver et “ja” her d, 3 til valget.

  Men ang. Islam, så hørte jeg meget korrekt, at Islam hverken skal kaldes en religion, idealogi, eller ikke engang en Kult, da det jo så hører under en decideret Religion, hvilket det jo faktisk ikke er, da Profeten HAR levet, og ikke er en Gud. – Og kan vi pillet mærkattet “religion” af Islam, så står der jo heller ikke noget i vejen for at vi kan få BANLYST Islam i Europa. Og i forlængelse af det… Får vi så banlyst Islam, så mister RIGTIGT mange af dem der er på vej til Europa jo lige pludseligt lysten til at komme ind. Tror det er det absolut bedste vi kan gøre, for at fjerne deres motivation for at komme til Europa, og den vej igennem skabe ro på heroppe, inden det kammer over…

  Har mange flere tanker og teorier, men inden jeg selv kammer over, må jeg vist hellere takke af for nu.

  • Jeanette Hansen

   Rammende artikel og god kommentar fra Jesper. Jeg deler helt dit synspunkt ang. at islam ikke burde have prædikatet religion, for en religion er en privat sag mellem det åndelige og dig. Jeg mener dog sagtens at det kan kaldes en ideologi, idet det har doktriner for ethvert skridt et mennesker tager igennem livet. Her skal/må du ikke tænke selv, du skal bare følge doktrinerne der er i ideologien. En ideologi har ikke eller skal ikke have nogen særstatus overhovedet og kan kastes på porten hvis den udgør en trussel overfor et samfund.