Politikere: Handl nu, eller bliv holdt ansvarlige!

Her må makedonsk politi vende om med mad-forsyningerne, som ikke lever op til de islamiske forskrifter.

Her må makedonsk politi vende om med mad-forsyningerne, som ikke lever op til de islamiske forskrifter.

Så kom det endelige bevis. Vi har igennem flere dage hørt forskellige flygtninge udtale sig om, at det er værre at være i Europa end i Syrien og Irak og at de hellere vil være der og dø af bomber, end udsættes for regn og det kolde vejr i Grækenland og Makedonien.
Det burde få de fleste folk med indlevelsesevne eller erfaring til at sige, at disse mennesker ikke er flygtninge. Folk der har prøvet krig vil til enhver tid foretrække koldt vejr og regn – og det er helt sikkert!

Det der slog hovedet på sømmet er muslimske flygtninge i Makedonien, der nægter at modtage mad fra Røde Kors udleveret af Makedonsk politi, fordi som de siger at maden ikke er halal og så ville de ikke modtage det. Se video nederst.
flygtninge_afslaar_roedekors_mad_enfinger
Samtidig står flere af de skrigende utilfredse muslimer og viser fingeren, IS’ varemærke der betyder “kun én Gud, Allah”. Disse mennesker kan ende i Danmark som såkaldte flygtninge, men når man er utilfreds med maden og ikke vil have den, hvad skal de så i et vantro land som Danmark? Måske arbejde for IS og vente på det rette tidspunkt…?

SIAD kommentar: Vi kræver at vores regering straks lukker grænsen for flygtninge og at alle de personer der har kæmpet for IS på Levanten og nu er tilbage i Danmark, straks interneres. Det samme gælder de moskeer der ikke vil tage afstand fra IS, de skal lukkes øjeblikkeligt. Dem har vi 12 af i Danmark. Interneres bør også alle de, der udtrykte sympati for Omar (terroristen) og deltog i hans begravelse.

Politikere: Handl nu, eller bliv holdt ansvarlige!

One comment