INVITATION til YTRINGSFRIHEDS-DEMO

ytringsfrihed

INVITATION til fredelig YTRINGSFRIHEDS-DEMO
ODENSE, FLAKHAVEN, 31. AUGUST kl. 18

Ytringsfriheden er under angreb. Aviserne tør ikke trykke muhammedtegninger, islamkritikere skal have sikkerhedsvagter omkring sig, muhammedtegnere skal have sikkerhedsvagter omkring sig, kulturhuse tør ikke huse muhammedtegningsudstilling.

Efter de sidste par terrorangreb er både presse og politikere krøbet i et musehul.

Ifølge islams sharialov er der dødsstraf for at tegne profeten muhammed og denne del af sharialoven er nu kommet til Danmark. Derfor spørger vi:

SKAL DANMARK LIGGE UNDER FOR ET TEGNEFORBUD?

– Hvis vi bøjer os for tegneforbuddet, ligger vi så ikke under for voldsparate fanatikere? og accepterer deres brug af trusler, vold og mord?

– Hvis vi bøjer os, accepterer vi så ikke at fanatiske muslimers krav kan presses igennem v.h.a trusler og mord?

– Hvis vi bøjer os, hvem bestemmer så hvad der er tilladt og ikke tilladt at skrive og tegne? Fanatiske muslimer, … ISIS?

At bøje sig for dette krav er skruen uden ende. Hvad bliver de næste shariakrav? – forbud mod at gå klædt i bikini? eller at kvinder ikke må gå alene på gaden?

At bøje sig for fanatiske muslimer er det samme som at bøje sig for voldsparate kriminelle, for gerningerne er de samme: trusler, vold og mord. Fanatiske muslimer forsøger blot at pakke det ind i sårethed, fornærmelse og racisme, men målet er kontrol og magt.

Vi vil ikke bøje os men stå oprejst. Ingen trusler eller mord skal knægte ytringsfriheden.

MØD OP OG HYLD YTRINGSFRIHEDEN

”En tegning slår ikke ihjel, – det gør mennesker”

Arrangør: Gruppen ”Ikke mere islam!” Vi er ganske alm. mennesker, der har fået nok af islam i Danmark

2 comments

  1. Pingback: Mød op til YTRINGSFRIHEDS-DEMO i Odense | Stop islamiseringen af Danmark
  2. mette

    Det mest mærkelig er, at dette forbud kun har eksisteret de sidste 200 år – fra før denne tid findes der masser af billeder af “profeten” – og det samme gælder vel for forbuddet mod billeder af andre mennesker også – derfor er der i muslimernes hjem ingen billeder på væggene – ingen familiefotos og når man ville tage billeder af diverse personer i Afrika for år siden, løb folk væk, af skræk for …… Sharia law –
    Det er jo af samme grund, at ISIS nu ødelægger diverse oldtidsminder rundt omkring, da mange portrætterer konger og andre – desuden vil ISIS ødelægge ALT, der er fra før “profeten”s tid – Det minder alt for meget om George Orwells futuristiske bog “1984” – skrevet i 1948 – hvis man smadrer fortiden, eksisterer den ikke – og jorden er stadig flad !