Velgennemført demonstration i Odense

odense_demo310815_anders_michael

Michael Ellegaard fra Frit Danmark og Anders Gravers fra SIAD var de to talere til demonstrationen

Den 17. Ikke mere islam! demonstration blev gennemført i Odense med ytringsfriheden som tema.

Vi var omkring 30 stykker, nogen gik med det samme, fordi de følte sig utrygge ved det store politiopbud og de autonome.

odense_demo310815_demo2_fPolitiet i Odense havde styr på tingene. De holdt de autonome på afstand, både på demo-pladsen og da vi var ude at gå for frihed rundt i gågaderne.

De autonome startede deres ghettoblaster og spillede det man på FN Cypern-dansk kalder “jallah-musik”. Politiet bad dem et par gange om at slukke for musikken, hvilket de gjorde men tændte den igen. Da gik en betjent resolut hen til dem og sagde at hvis den blev tændt igen blev den konfiskeret og de ville blive arresteret. Så hørte vi ikke mere til dem på vores gåtur!

Dejligt at kunne gå stille og roligt på vores march hvor vi afsang nationalsangen, takket være Odense politi.

odense_demo310815_demo3_b_fEfter veloverstået gåtur afholdt vi selve demonstrationen på Flakhaven. Michael Ellegaard lagde ud med en fremragende tale. Vi vil forsøge at få den på hjemmesiden.
Han blev dog forstyrret af en uforskammet muslimsk kvinde, der først under talen gik rundt og gav hånd til de tilstedeværende. Da hun var færdig med det, gik hun hen til Michael Ellegaard, der var igang med talen, og ville give ham hånden, mens han talte. Anders Gravers bad hende om at tie stille og flytte sig, til talen var færdig. Hun sagde, hun havde noget, hun ville fortælle forsamlingen – om hun måtte sige et par ord. Anders Gravers gav hende lov. Det kunne jo være at hun ville sige undskyld til danskerne for den måde muslimerne opfører sig på i Danmark. Men nej – istedet fik vi den sædvanlige historie om at det ikke er alle muslimer, der hader Danmark og at det ikke er alle muslimer, der udfører terror og at det ikke er alle muslimer, der vil forhindre ytringsfriheden. Mens hun talte begyndte den danske afdeling af InterNAZI’erne (InterNationale Socialister) i deres sortklædte tøj med deres sorte fane højt hævet at råbe “ingen racister i vores gader”, men den tørklædeklædte kvinde talte ufortrødent videre, selvom Anders Gravers sagde til hende, at det var hendes venner der ville stoppe hendes ytringsfrihed og ikke SIAD.

Senere kom hendes muslimske bror på banen, der mente at man kunne være en god muslim og kæmpe for Danmark. Han var i hjemmeværnet og havde været uddannet i den danske hær. Han ville ikke tage afstand fra koranen og hvad der står i den, hvorefter Anders Gravers meget tørt kommenterede: “Hvad er så grunden til, at vi har taget bundstykkerne fra Hjemmeværnet, når vi har muslimer, der ikke vil tage afstand fra koranen bevæbnet med våben og har fået dansk uddannelse i at bruge dem?” Han sagde at han gerne ville kæmpe for Danmark, men helt ærligt, i SIAD mener vi ikke, at muslimer kan være politibetjente, soldater, hjemmeværnsfolk, dommere, domsmænd, sygeplejersker, læger, kirurger eller noget som helst erhverv, hvor de kan skade danskere.
Læs mere i 2. artikel om den debat imorgen, da den virkelig synliggør den muslimske uforskammethed og tro på at danskerne er naive og dumme.

Anders Gravers fik da nok af snak og bad dem tie stille og flytte sig, så han kunne afholde sin tale om ytringsfriheden. Læs mere om dette imorgen, hvor der bliver lavet en artikel om SIADs muhammedtegningskonkurrence og hvad vi nu agter at gøre.

Derefter var der debat, hvor vi diskuterede, hvordan vi får flere med. Et af forslagene var at lægge demonstrationer på et andet tidspunkt, f.eks på en lørdag eftermiddag istedet for mandag kl. 18.
Vil gerne høre SIADs tilhængere, om dette kunne gøre, at vi bliver flere.

10 comments

 1. Morten Simon Pedersen

  Tidspunkt for afholdelse.
  Jeg havde set frem til at deltage i demonstrationen, når SIAD kom til Fyn, men blev først opmærksom på tidspunktet dagen før, samt jeg var på arbejde til kl 18.00.
  Så ja til afholdelse i weekenden, som for mit vedkommene ville betyde at jeg meget gerne ville kunne deltage.
  Mvh. Morten

 2. Michael Unna

  Mit gæt er at De Vestlige Politikere på politisk korrekt diplomatisk vis lider af Stockholmsyndrommet…..(ironisk tænkt…har det jo ikke noget med islam at gøre, …selvom vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af islamisk tankegang…….det er blot nogle få ekstremister som har taget Islam som gidsel…..hvilket er jo logisk tænkning for Lars Løkke o.a der lider af Stockholmsyndromet….vi skulle jo nødigt have olieprisstighninger…..så heller drukne i islamisk katastrofal tankegang 🙂 🙂 🙂 . god weekend…når I når så langt :-))
  mvkh Michael Unna

 3. Michael Unna

  I forhold til hvad Islam laver af uhyrligheder, er det vist yderst begrænset skade,- såkaldte kristne fundamentalister -skaber.

  Desuden er det vist temmelig begrænset hvor meget protest vi høre om de islamiske katastrofale handlinger der foregår, fra den islamiske verden 🙂

 4. Mads Falch

  (Dumme mobil, fortsætter hvor jeg slap)
  Kristne ekstremister i afrikanske lande gør uhyrlige ting, men det er jo ikke kristendommens skyld!

  Men i skaber jer selv den fjende, som i taler om. I gør mig sur på danskere, og det i kalder at være dansk, i gir mig lyst til at kæmpe mod det danmark, i maler et billede af. Og det har intet med islam at gøre, for jeg er ikke muslim, men det had i prediker smitter af.

  Ps. Det Jallah-musik du revser på er rumænsk folkemusik.

 5. Mads Falch

  Hmm… kunne det være at i fik den sædvanlige “ikke alle muslimer hader danmark” fordi der er noget om snakken?
  Måske føler nogle at de bliver nødt til at gentage det for jer flere gange, for i jeres retorik virker i ikke rigtig til at forstå det?
  Islam er en religion, og religioner fortolkes, kristne ekstrwmister i

  • mette

   Islam er IKKE en religion, men en ideologi, der DIKTERER alt, hvad en muslim foretager sig – fra fødsel til død – Jeg har hørt fra en meget moderne muslimsk pige:”at ligegyldigt, hvad folk siger, så får de mig aldrig til at stoppe med at elske min “profet”” – altså Mohammed –
   Det viser bare, at hun overhovedet ikke har nogen anelse om, hvem den mand var – hvordan kan man elske en mand, der personligt slog folk ihjel, fordi de ikke ville konvertere til HANS “religion”, holdt slaver, som det var tilladt at voldtage (se ISIS), tillod mænd at have 4 koner,(se Saudi-Arabien) giftede sig med en 6årig pige, men var så “flink” at han ikke havde sex med hende før hun var 9 (se hele den muslimske verden) og ellers spredte sin “religion” på samme vis som ISIS gør i dag (omvend dig eller dø) – Det findes historiske beviser for dette!
   Det ISIS gør, er efter direkte doktriner fra Koranen – så hvis man ikke vil tage afstand fra Koranen, er det fordi man faktisk ikke har læst den, eller kun har læst om Islams spæde begyndelse – og/eller har været udsat for hvidvaskning af denne meget voldelige Ideologi.
   Og hvis Islamisterne ville få magten her i Danmark, så ville disse “vi hader ikke Danmark” muslimer sikkert være de første, der fik kappet hovedet af, for de har forrådt Islam og er i deres øjne slet ikke værdige til at kalde sig muslimer –
   Muslimer SKAL bo i et muslimsk land, det er faktisk forbudt at bo i et ikke muslimsk land – men gør de det, er det deres “religiøse forpligtigelse” at omvende alle ikke muslimer, der bor der – ifølge Koranen!
   Et muslimsk land er “et land med fred” – et ikke muslimsk land er “et land med krig” igen ifølge Koranen –
   “Sjovt” nok er alle krigene i muslimske lande, mens de fredelige lande er der, hvor der ingen muslimer er – alle ikke-muslimer er i livsfare i muslimske lande – bare se i nyhederne!
   Så læs Koranen – læs historien om Mohammeds liv og hold så op med at kalde de folk, der er imod denne ideologi, for racister – Islam er ingen race, men en ideologi på linie med nazisme, så fat det dog!
   Nazister er ikke modsætninger til Islamister – de er 2 alen ud af det samme stykke!

  • Anonym

   Venstreorienteret kommunist idiot. Ingen med fornuft høre hvad muslimer og autonome kommunist tosser siger og mener. De og du er fuld af lort og løgne.!

 6. Brian Graversgaard Christensen

  hvad med Herning og Holstebro for den sags skyld Ringkøbing og Ulfborg , og hold dem om tirsdag eller onsdag så rammer det jo ikke der hvor der er de store sports begivenheder og kirke gængere