SIADs mening: Regeringen bør gå af

Rigspolitichef spiller russisk roulette med Danmark, mens statsministeren er til fest

I mandags under flygtningekrisen forsikrede statsminister Lars Løkke Rasmussen, at han ikke ville bryde Schengen og Dublin aftalen, som de andre lande har gjort – han ville ikke sende problemet videre til Sverige.

Se her, find video i bunden af artiklen:
http://politik.tv2.dk/2015-09-10-loekke-afviste-i-mandags-nu-har-rigspolitiet-givet-frit-lejde

Så hvordan i alverden kan rigspolitichefen gå imod sin øverste chefs vilje? Det hænger måske meget sammen med at den øverste chef – statsministeren – også pålagde sit politi at vise konduite overfor flygtningene.

Med det mentes at han ikke ville se dansk politi hængt ud i verdens medier med billeder af grædende flygtninge-mødre klamrende sig til sine grædende børn blive flyttet af granvoksne uniformerede politibetjente, eller se dem skubbe en grædende bedstefar-lignende type med barn om halsen ind i en ventende bus. Og det var hvad vi havde fået at se og allerede så i mindre grad i går i direkte TV, eksempelvis hvor betjente tager dehydrerede børn væk fra deres grædende forældre og ud af det tog som flygtningene befandt sig i for at få dem på hospitalet og behandlet for dehydrering. En dehydrering børnene havde fået, fordi forældrene nægtede at tage imod vand og mad fra de danske myndigheder – en taktik som de har brugt igennem hele Europa, hvor de har presset sig frem. Og disse situationer ville kun blive voldsommere som tiden gik.

Politiet blev også angrebet af autonome der kastede flasker mod politiet. Det medførte at politiet måtte sætte flere kampklædte politibetjente ind mod dem. Altså en voldsom eskalering der kunne blive værre.
Det næste kunne være at muslimske unge støttede op om de autonomes kamp om at befri flygtningene.

Så politichefen har befundet sig i et virkeligt djævlens dilemma. På den ene side overholde internationale konventioner og statsministerens ord og på den anden side overholde den konduite, statsministeren havde pålagt ham.

Enten har folk i regeringen bedt rigspolitichefen tage skraldet, med hvad det end måtte medføre, pgra “danske interesser” eller også har rigspolitichefen ikke kunnet få fat i sine to øverste chefer. Den ene var til vinsmagning med rød løber og kendisser, blandt andet den ene halve klovn og Nanna Lüders, mens den anden var i USA. Uden nogen at rådspørge har rigspolitichefen måske ment at nu var tiden inde til handling, hvis vi skulle undgå dårlige billeder – lig med dårligt image for Danmark ude i verden – og derfor bare lod alle flygtningene gå hvorhen de ville.

Efter SIADs mening svarer det til at tisse i bukserne, når det er rigtigt koldt, det varmer et øjeblik, men så bliver det koldt, for nu stiller der sig nogle ret alvorlige spørgsmål op i kø. Det amerikanske efterretningsvæsen CIA og Islamisk Stat selv siger, at der er Islamisk Stat soldater imellem flygtningene og IS siger, at man allerede har 4000 jihadister i Europa blandt de såkaldte flygtninge.
Så hvordan i al verden kan politichefen tillade sig at sige, at nu kan man bare rejse frit hvorhen man vil, blandt andet til Sverige eller Finland, uden at følge dem til grænsen?

Nu kan IS folk der er imellem flygtningene, gå under jorden i Danmark, evt. hjulpet af jihadister i Danmark og dem er der mange af. Det sås bla. da terroristen Omar skulle begraves og hvor 400 deltog i begravelsen og at kun 2 moskeer ud af 14 adspurgte vil tage afstand fra Islamisk Stat.

Det var den værste del af problematikken. Så kommer den næste og det er, at vi ikke kan sende flygtningene tilbage til Tyskland, fordi vi nu selv har brudt reglerne som Tyskland har gjort. Svenskerne er i deres gode ret til at sende dem tilbage til Danmark og så står vi med problemet, 3000 såkaldte flygtninge der ikke vil Danmark.

Samtidig har vi ovenikøbet nu signaleret for de såkaldte flygtninge, at Danmark kan bruges som platform til at komme videre til resten af Skandinavien, så det der så alvorligt ud på TV skærmen, grædende flygtninge, stoppede tog, blokerede motorveje, kan vise sig at være det rene børneTV mod det der kommer.

Alt i alt er dette recepten til meget alvorlige problemer i Danmark.

SIADs konklusion: Det er meget alvorligt at statsministeren sender dobbelte signaler ud til sin politiledelse og så bare tager til fest, når det hele hober sig op. Det viser, at vi har en statsminister, der ikke er sin opgave voksen, han har ikke givet politiet den støtte de skulle have haft. Ganske som når Danmark sender soldater i kamp med hænderne bundet til ryggen af forskellige politiske forbud, så har man gjort det samme med politiet.

Politiet behøver ikke at se godt ud på billeder. Vi kender det danske politi og ved at de er hæderlige folk, så TH med hvad medierne, danske som udenlandske, kan få ud af dette. Man kunne bare påbyde journalisterne om at holde sig væk under politiarbejdet og så have fået den registrering, der er påbudt med nødvendig magtanvendelse, for derefter at sende “flygtningene” tilbage til Tyskland, de af dem som ikke ville søge asyl i Danmark. Man skal huske på, at størstedelen af disse rejsende mennesker er økonomiske “flygtninge” – ikke flygtende fra forfølgelse eller krig som ville være glade for blot at komme til et sikkert sted. Derfor ville en fornøden magtanvendelse kun blive brugt overfor mennesker som er fit for fight og som ikke reelt er i nød, men kun tænker på at få flere penge mellem hænderne – eller er IS-jihadist i forklædning.

Man skal også huske på at et politi uden respekt ikke bliver respekteret. Det virker desillusionerende på arbejdende danskere, at de tilløbende muslimer kunne bruge motorvejen som det passede dem og at motorvejen derfor blev afspærret for de arbejdende danskere.
Det er også meget desillusionerende at se, at politiet giver op overfor en simpel politiforretning. Det er et meget dårligt signal at sende til de muslimer vi allerede har i landet, og som i forvejen er ret dårlige til at gøre som politiet beder dem om.

SIAD mener at situationen er så alvorlig at regeringen bør gå af og udskrive nyt folketingsvalg og så se om det også kun er snak med DF.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

Løkke fraværende under krisen, læs her: http://www.avisen.dk/loekke-til-vinfest-midt-under-flygtninge-krise_343470.aspx

2 comments

 1. FALK

  Ja – man kan snakke og skrive længe.

  I min optik kan det i sig selv koges ned til én skandale – nemlig at politiet ikke magter deres opgave.

  Det er ulideligt, igen og igen – at høre på den ros som vort uduelige politi, i tide og utide omklamres af – senest var det Søren Pind der udråbte umuliuserne – som stort set altid står med hænderne i lommen,
  til helte.

  Dialog politi – det sørme noget der indgyder respekt.

 2. Michael Unna

  Der er nogen der har udtrykt forargelse over at De rige arabiske lande ikke har taget imod nogle flygtninge. Jeg mener at have fundet motivet.-Det er jo ikke Der de skal dyrke Jihad-. Så kan de naive fjolser der har hjulpet dem, tænke over det når terroren begynder fra Isis side i EU. (God weekend trods alt)