Vigtigt: SIAD deltager IKKE i Kruså demonstrationen imorgen

SIADs styrelse har lært, at ledende DF-folk ville have talt til “Luk Grænsen!” demonstrationen imorgen i Kruså og at de ikke vil tale hvis SIAD er medarrangør.
For SIAD er det vigtigste at der bliver øvet modstand mod islamiseringen og vi vil ikke stå tilbage for, at DF nu endelig vil vise sig til en demonstration og det er da vigtigt at landets 3. største parti ytrer sig. Derfor har vi trukket os.

Jeg har meddelt politiet, at de fra nu af skal kontakte Jesper Sundstrøm. Jeg kommer derfor selvfølgelig ikke imorgen og jeg tager alle opfordringer ned fra vores hjemmeside og facebookgrupper.
Vi opfordrer alle vores medlemmer, der stadig vil støtte sagen, til at dukke op som enkeltpersoner men ikke repræsenterende SIAD, da sagen er vigtigere for os end promoveringen af os.

Anders Gravers

2 comments

 1. Sofus

  Du har så ret Mette……..det ER børn der kører systemet i DK.
  Og så spiller de farligt spil med verdens KULTURER. Den går bare ikke. Anders gjorde noget meget værdigt ved at blive væk.

 2. mette

  Det er da en gang børnehave opførsel – “Hvis han/hun er med, så kommer jeg ikke!” – “Vi kan ikke være venner, fordi vi har forskellige meninger (og tro)!” – “Jeg vil ikke være med, for jeg har hørt fra venstre propagandaen, at SIAD er voldelige, så det tør jeg ikke!” Jeg forstår dig godt, Anders, at du vil holde dig væk i denne omgang, dit ansigt er for kendt, men håber da, at mange medlemmer vil komme icognito – Men jeg har en fornemmelse af, at DF bare ledte efter en undskyldning for at blive væk – Nu er de jo nødt til at komme, ellers er de totalt utroværdige –
  Jeg troede, dette handlede om “luk grænsen” – (Hvorfor kan VI ikke, når nu andre lande kan – eller gør!)
  Nu kommer der en kæmpe mod-demonstration for “hold grænsen åben” – og bliver der voldelige episoder, vil de (som sædvanlig) komme fra det hold – Indtil videre er det jo kun Antifa personer, der er blevet anholdt for vold ved demonstrationer, det kan man da ikke klandre SIAD for!
  Lige meget hvor mange gange, man der opfordrer til ikke-vold, kan disse venstre-orienterede “nyttige idioter” ikke holde sig i skindet – det er jo set gang på gang!
  Det fungerer jo ikke med de åbne grænser mere – det bliver og er blevet misbrugt, siden det blev indført.
  Der SKAL være kontrol med de mennesker, vi hver især ønsker at lukke ind i vore lande – (Vi skal sgu da ikke tage “ravl og krat”, fordi deres egne lande ikke kan finde ud af at styre deres Islamister)
  Man skulle have gjort som Schweiz gjorde i mange år – gæstearbejdere var gæstearbejdere, altså GÆSTER og kunne kun arbejde 6 mdr til 1 år – så måtte de vende tilbage til deres egne lande og familie – i hvert for et stykke tid – GÆSTER ja, (men ikke livsvarige blodsugere) – og de skal opføre sig som gæster og ikke som “Herrefolk”
  Den største fejl alle Europæiske lande har begået er “familie-sammenføring!” projektet – Det er gået fuldstændig over gevind! “Det er en menneskeret at have sin familie omkring sig!” ???? Da kun hvis man selv kan forsørge dem, og det gjorde de meget bedre i deres egne lande, ved at sende penge hjem – Det er ikke en “menneskeret” at ligge andre mennesker til byrde – det er en falliterklæring !
  Hvis man i fremtiden ser angreb på Asyl-centre er det ikke tegn på Racisme, som mange ynder at kalde det, – men et tegn på frustration over alle de utaknemmelige “gæster”, vi som Danskere skal smides ned bag i køen for – Det har vore politikere bestemt – Grænserne i hele Europa skal lukkes – der vil altid være nogle, der slipper forbi alligevel, men vi har dog en større chance for at stoppe denne invasion, vi ser i øjeblikket – Er de virkelig flygtninge fra en krig, eller vil de bare nyde godt af vore velfærds-systemer – Man undres!