Baggrund for ytringsfriheds-demo

YTRINGSFRIHEDS-DEMO starring muhammedtegninger fra Texas
København, Axeltorv, 26. september kl. 13-15

Ytringsfriheden er under angreb. Aviserne tør ikke trykke muhammedtegninger, islamkritikere skal have sikkerhedsvagter omkring sig, muhammedtegnere skal have sikkerhedsvagter omkring sig, kulturhuse tør ikke huse muhammedtegningsudstilling.

Efter de sidste par terrorangreb er både presse og politikere krøbet i et musehul.

Ifølge islams sharialov er der dødsstraf for at tegne profeten muhammed og denne del af sharialoven er nu kommet til Danmark. Derfor spørger vi:

SKAL DANMARK LIGGE UNDER FOR ET TEGNEFORBUD?

– Hvis vi bøjer os for tegneforbuddet, ligger vi så ikke under for voldsparate fanatikere? og accepterer deres brug af trusler, vold og mord?

– Hvis vi bøjer os, accepterer vi så ikke at fanatiske muslimers krav kan presses igennem v.h.a trusler og mord?

– Hvis vi bøjer os, hvem bestemmer så hvad der er tilladt og ikke tilladt at skrive og tegne? Fanatiske muslimer, … ISIS?

At bøje sig for dette krav er skruen uden ende. Hvad bliver de næste shariakrav? – forbud mod at gå klædt i bikini? eller at kvinder ikke må gå alene på gaden?

At bøje sig for fanatiske muslimer er det samme som at bøje sig for voldsparate kriminelle, for gerningerne er de samme: trusler, vold og mord. Fanatiske muslimer forsøger blot at pakke det ind i sårethed, fornærmelse og racisme, men målet er kontrol og magt.

Vi vil ikke bøje os men stå oprejst. Ingen trusler eller mord skal underminere ytringsfriheden.

MØD OP TIL MUHAMMED-TEGNINGSUDSTILLING på AXELTORV, KBH., LØRDAG d. 26. SEPTEMBER kl.13-15

”En tegning slår ikke ihjel, – det gør mennesker”