En DF-vælger har bedt os sende denne hilsen til folk, der skal til DF’s årsmøde

DF-aarsmoede
“Til alle de hyggelige DF venner der mødes til årsmøde hos Dansk Folkeparti i Herning

Venligst spørg de søde politikere i DF, om de ikke er ligeså bekymrede som befolkningen er nu, da det er blevet vedtaget at der kommer yderligere 1000 indvandrere mere til lille Danmark og at der allerede nu her i landet er forsvundet 1200 ingen ved hvor er?

Folk der har set flygtningestrømmen i Danmark, siger de ikke rigtigt kan kende det billede medierne giver med kvinder og børn. De siger det er unge friske mænd i den krigsduelige alder, tydeligvis veltrænede og meget pæne i tøjet med den sidste nye Iphone. Det ligner helt ærligt ikke en flygtningekonvoj, men nærmere en veltrænet hær i meget pænt civilt tøj.

Ungarske kilder siger at 2 ud af 100 såkaldte flygtninge er ISIS i civilt tøj.

Er det sådan at når der er lavet tilstrækkeligt kaos med den kæmpe invasion af kriminelle bagmænd, menneskehandlere, narkokriminelle, mafia m.m., så er landet svækket og så kan de skjulte ISIS krigere gå igang med at overtage landet?

I Grækenland fandt man 14 containere fyldt med våben og ammunition, der skulle have været videre til flygtningelejre. Det var én portion man fandt – er de også sendt til Danmark eller Tyskland?

Er disse krigere her for at lave Europas lande om til Islamisk stat med sharialov?

Det er lige ved at ske i Sverige.

Men Ungarn er klog og fornuftig og ved at hårdt mod hårdt er den eneste vej.

Hvad vil DF gøre ved den uheldige situation vi er havnet i, ved at have en ledelse der ikke leder, men lader sine embedsmænd handle efter forgodtbefindende?”

Skrevet af DF-medlem som desværre ikke kan komme til mødet

One comment

 1. FALK

  Der er ikke nogen muligheder for at løse problematikken af parlamentarisk vej, til dette er vore politikere simpelthen for valne – og det gælder ikke mindst Dansk Folkeparti.

  De vælgere som har sat deres kryds ved DF – og på Tv den 17.9.15
  hørte Thulesen Dahl udfolde sit nye syn på verden, må som jeg selv,
  have været tæt på at segne – kvalmegrænsen blev ihvertfald kraftigt
  udfordret, og man fik sit sidste naive håb udslettet for altid.

  I det store billede, er det helt og aldeles underordnet hvem man stemmer på i dagens danmark, det har været klart i flere år – men at DF kan gå tilbage på sine grundholdninger som det her er sket, tror jeg alligevel har chokeret mange.

  Ved næste valg vil de komme til at betale prisen.