Kender I begrebet EKSPONENTIEL VÆKST?

eksponentiel vaekst
Artikel af K.J.

Kender I begrebet EKSPONENTIEL VÆKST?

Det kan – meget enkelt – beskrives således:
Forestil dig at vi står i Parken (stadion, KBH). Vi går helt op på øverste sæderække, helt oppe under taget. Så giver jeg dig håndjern på og spænder dig fast til sædet.
Nu starter jeg en vandhane ved siden af dig som drypper med EKSPONENTIELT stigende hastighed.
Det 1ste minut falder der 1 dråbe på 1 ml. det 2et minut falder der en dråbe med 2 ml. Det 3dje minut falder en dråbe med 4 ml. det 4rde 8 ml og så fremdeles. Hvert minut en fordobling af vandmængden.
Spørgsmålet er – dør du af sult eller drukner du først?
Du dør ikke af sult.
Dør du af tørst?
Nej.
Jamen hvor lang tid tager det før Parken er fyldt med vand? 5 dage? 4 dage? 3 dage?
Nej.
Svaret er 44 minutter!!!
Der går kun 44 minutter før du drukner!

Havde parken været ½ så stor havde det taget 43 min. Havde den været dobbelt så stor 45 min. Det er ikke det afgørende.
Hvornår opdager du at du har et problem?
Det gør du først 10 minutter før den totale oversvømmelse! Hvis stadion er 40 meter højt, vil der efter 34 minutter være en vandstand på 4 cm nede i bunden! I 30 minutter kan du SLET IKKE se vandet!
Pludselig dækker det hele bunden, og så har du nok fattet at der er et problem!
Sådan er ekspotentiel vækst.

Jeg ser det samme ske på udlændingeområdet. Antallet af ikke-vestlige udlændinge stiger drastisk i forhold til etniske danskere, og det har en selvforstærkende sneboldseffekt. Jo flere de bliver, jo hurtigere formerer de sig osv.
VENNER – DER ER GÅET 34 MINUTTER I FORHOLD TIL INDVANDRINGEN FRA ULANDENE!

Vi er først lige begyndt at ane problemet, men får vi ikke sat en EFFEKTIV stopper for det, så kommer det meget snart til at stikke HELT AF – og det bliver RIGTIG SVÆRT at rette op på bagefter – hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Problemet er dog, at mange etniske Danskere slet ikke ser problemet, og måske aldrig kommer til det, før det ER FOR SENT! De radigale eksempelvis, vil først fatte det efter 43 minutter og 59 sekunder.

Glistrup forstod det allerede efter 5 minutter, men han var også langt forud for sin tid på asylområdet.

2 comments

  1. Sofus

    De har ingen respekt overfor den vestlige verden, bare se den svinesti de efterlader sig gennem Europa. De kan ikke engang rydde op efter sig. Nu er selv Russerne bange for et overrendt Europa af Muslimer.
    Tak til de røde.

  2. Jørn Skov

    Det er ret skræmmende: Jeg har for nylig set et opslag på fb. der redegør en statistik. Beregninger viser at islam har en formeringsrate på 8 medens europærer kun har en formeringsrate på 2. Jeg mener endvidere vores politiker har skabt en sovepude når de lukker flygtninge (af den karakter) med henvisning til tilbagesendelse til de krigshærgede områder når freden er etableret. Når flygtningene er i sikkerhed her haster det ikke med at bruge ressourcer på at skabe en varig fred i krigssonen. Genrelt set er jeg ikke imod flygtninge, men jeg mener de har det bedst med at være i det land og den kultur de tilhører. Fred blandt inslamister er en utopi.