PRESSEMEDDELELSE og INVITATION

muhammedtegningsudstilling_texas

Foto: Fra Pamelageller.com. Politimand ser på tegningerne fra den amerikanske fernisering i Texas.

Regeringen og DF inviteres hermed til muhammedtegningeudstilling – ja selv den underkuede selvcensurerede presse inviteres.

Vi inviterer regeringen og DF, fordi de siger, de kæmper for ytringsfriheden. Nu er muligheden tilstede for at vise det og vise befolkningen, at det ikke kun er tomme ord, når de hylder ytringsfriheden.

Vi holder en banner-udstilling, idet vi ikke kunne finde lokaler, fordi bl.a staten havde blandet sig igennem Politiets Efterretningstjeneste. Så vi besluttede, at vi ville extra-eksponere tegningerne. Derfor kommer det til at foregå i det åbne på Axeltorv d. 26. sep. kl. 13-15 og istedet for tegninger i rammer, som de blev vist oprindeligt i Texas, har vi forstørret dem op på bannere, så de rigtigt kan ses.

Da det foregår udenfor, er det svært for os at servere Beluga kaviar og champagne til denne udendørs Europa fernisering af muhammedtegningerne fra Texas, men man er velkommen til selv at tage champagne og pindemadder med.

Udstillingen er en respons på terrorangrebet i København, som netop fandt sted p.gr.a muhammedtegninger.
Terrorangrebet har virket efter planen, der er danskere som har underkastet sig tegneforbuddet og det er medierne og den samlede lærerstand, når der skal undervises om muhammedkrisen.
Men vi er nogle danskere som ikke vil bukke os for dette krav. Ytringsfriheden er demokratiets hjerteblod og vi vil ikke være med til at underminere denne frihed. Vi siger: Forstå det eller forlad landet.

Læs mere om baggrunden for udstillingen:
https://siaddk.wordpress.com/2015/09/15/baggrund-for-ytringsfriheds-demo/