Muhammedtegningerne fra Texas på Axeltorv, København d. 26. sep. 2015

muhammedtegningsudstilling_axeltorv6-1_260915

De fleste kender forhistorien ellers kan de læse den på siaddk, se links i bunden.

Den store dag oprandt med strålende solskin og høj himmel. Glædede mig ligesom til juleaften til at vise de fantastiske flotte billeder som var blevet skabt til en tegnekonkurrence i Texas, hvor forskellige kunstnere tegnede muhammed i forskellige motiver. Læs mere om Texas eventet i linket i bunden af artiklen.

På vej ind til Axeltorv blev vi fulgt til demonstrationen af en bil fra indsatsstyrken der var klar til at forsvare os hvis vi blev angrebet. Et godt stykke tid før Axeltorv begyndte vejkrydsene at være bemandet med små grupper af politibetjente i kampuniform og maskinpistol.

Vi kørte ind foran Axeltorv hvor der var lavet en modtagelsesplads af politiets mandskabsvogne der var kørt op på begge sider, så de dannede en passage hvor vi kunne entre Axeltorv. Der hvor vi skulle stå var der sat mandskabsvogne rundt om og resten af torvet var hegnet inde med politiets plastik-tape og der stod der så betjente med 4-5 m. mellemrum hele vejen rundt med ryggen mod os og fronten ud mod det omgivende areal. Inde i nogen af mandskabsvognene sad der politifolk med kampuniform og maskinpistol i skødet klar til at blive sat ind hvis det skulle blive nødvendigt.

Lidt højere oppe i flere højhuse omkring pladsen var indsatsstyrken placeret med sniperrifler så de kunne tage eventuelle terrorister ud på afstand. Og ovenover det hele var der en overvågningshelikopter, der var klar til at rapportere hvis det var nødvendigt. Politiet havde inden vi kom jaget en større flok autonome væk, fordi de ønskede at indtage vores udstillingsplads. De var blevet skubbet et godt stykke væk så vi slet ikke kunne se dem. Der stod de i en samlet gruppe med sten i hænderne. De fik alle sammen et polititilhold om at holde sig væk fra udstillingspladsen, så hvis de kom alligevel ville politiet kunne arrestere dem uden videre. Det skete også, da tre umumsk udseende autonome blev ført væk og sat ind i ventende salatfade. Et par muslimske kvinder der er kendt for at genere Pegida til deres mandagsdemonstrationer, blev også ført væk. Vi fik et par gode billeder af dem. Så hvis nogen ved hvem de er, vil vi gerne vide det.

Og så tilbage til selve udstillingen. Vi var positivt overrasket over at der var 35 modige mennesker der turde deltage i vores ytringsfrihedsmanifestation, hvor vi viste 11 tegninger fra Texas. Istedet for at lave et stort display af billederne, valgte vi at diskutere dem en efter en. Forskellige mødedeltagere holdt bannerne op, hvor vi andre diskuterede billederne set ud fra hvad der står i koranen. Oplagte mennesker havde taget hvidvin med serveret i champagneglas, hvilket var et dejligt indslag.

Vi brugte de to timer til at snakke om hver enkelt tegning som vi havde fået produceret bannere af og på fremvisningen af vores allervigtigste tegning, den der var blevet nr. 1. Den har været eksponeret i hele verden og havde været med til at forårsage et terrorangreb i Texas, hvor terroristerne heldigvis selv blev dræbt. Som sagt den havde været eksponeret, så den havde vi valgt ikke at lave i banner, men sætte den i billederamme og placere den iet iglotelt hvor der var placeret sprængningskilte udenpå.

Journalisterne var vældigt interesserede i at se hvordan det så ud inde i teltet, og så fandt de lige pludselig ud af at de var gået i vores journalistfælde, for mens de knælede ned, fortalte jeg at vi nu så journalisterne i deres yndlingssituation – på knæ for muhammed! Det faldt flere af journalisterne meget for brystet, de blev virkeligt fornærmede, så jeg blev kun interviewet af én enkelt journalist fra Politiken. Hun havde den frækhed at spørge, om det var et udtryk for at befolkningen var ligeglade med muhammedtegningerne og den diskussion omkring dem, når vi nu ikke var flere end vi var. Jeg slog en skraldlatter op som varede næsten 1 minut og sagde at det var et godt spørgsmål fra en avis, der havde været ude at undskylde for muhammedtegningerne og om hun på den måde regnede med at få skyldsforladelse ved at sige, at det ikke var noget folk interesserede sig for.
Jeg sagde videre at DE var skyld i den situation vi stod i nu. De havde valgt IKKE at vise muhammedtegningerne fra Lars Vilks efter terrorangrebet i Danmark. Det var kun Information der havde en enkelt tegning af dette. Samt at de heller ikke havde nævnt udstillingen med ét ord i deres avis, inden den fandt sted, da det ellers er et meget vigtigt emne. Så hun kunne takke sig selv og resten af medierne for at vi ikke var flere end vi var. Jeg fortalte hende også, at to af deltagerne uafhængigt af hinanden kun var kommet fordi de dagen forinden havde læst det i jihadwatch og pamelageller.com og at deres rolle som medier var ved at være slut, når de ikke informerede folk om vigtige debatemner i samfundet.

Vi har endnu ikke set artiklen fra Politikens hånd, men vi har set Ekstra bladet skrive om det. Det eneste de skrev var om de 3 autonome der blev anholdt – intet om udstillingen og ingen muhammedtegninger. LocalEyes havde lavet et par videoer om eventet, ganske udmærkede videoer indtil man opdager at de har SLØRET muhammedtegningerne, så de ikke kommer til at fornærme nogen muslimer! Nogen mennesker har bare deres øjne så meget lukkede at det er et spørgsmål om de nogensinde får dem åbnet, før de bliver halsoverskårne.

Men en fantastisk forrygende dejlig eftermiddag blandt dejlige modige mennesker, virkeligt energiopbyggende!

Tusind TAK til de modige mennesker der deltog. Når vores side vinder kampen mod islam, vil disse modige mennesker blive hyldet for at turde at tage et stand og med livet som risiko sige “Vi har ytringsfrihed i Danmark og vi lader os IKKE true af en såkaldt menneskefjendsk religion, men bruger vores ytringsfrihed”.

Ytringsfrihed er ligesom en muskel, hvis man ikke bruger den svinder den hen. Igår brugte SIAD og SIOE deres ytringsfrihedsmuskel ved at vise tegningerne fra Texas.

Der kommer flere artikler om emnet så hold øje de næste par dage. De næste artikler vil omhandle vores modstandere og politiet som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Mange tak.

Anders Gravers

Læs også:

https://siaddk.wordpress.com/2015/09/15/baggrund-for-ytringsfriheds-demo/

https://siaddk.wordpress.com/2015/07/08/p1-debatterer-siads-kommende-muhammedtegningsudstilling-fra-texas/

https://siaddk.wordpress.com/2015/05/04/terrorangreb-i-texas-mod-ytringsfriheden/

OBS: Billeder fra eventet følger snarest i opfølgende artikel.

3 comments

  1. Michael Unna

    Hjertelig tak for jeres indsats for ytringsfriheden, og friheden i det hele taget. I er blandt de få jeg tør tage alvorligt i disse tider. Hjertelig tak. 🙂

  2. Sofus

    Godt gået, Anders. Den dag de lukker munden på os bliver det hele GAS der kommer ud. Og det er noget lort.
    Vi skal have lov til at sige hvad vi vil, under ansvar, lige meget hvor lidt andre syntes om det. Det er vores ret. Dem der er voldelige må ud af landet. Vi SKAL følge Grundloven.
    Støt SIAD og tak til Anders.