Støt op om modstandsbevægelsen – ikke klagesang om antal

Muhammed slår verden med terror, så invasionshæren kan vinde uden de store slag. Kun de rigtigt modige tør stå op.

Muhammed slår verden med terror, så invasionshæren kan vinde uden de store slag. Kun de rigtigt modige tør stå op.

Igen og igen hører vi fra folk, der skal forestille sig at være på frihedens og ytringsfrihedens side, en evindelig klagesang om antallet af frihedsaktivister. Det skal hermed gøres klokkeklart, at denne klagesang IKKE agerer støtte – selvom det måske var tiltænkt sådan – tværtimod, det tjener det modsatte og gør folk modløse. Ønsker man at støtte de få modige frihedsaktivster der findes i Danmark, skal det gøres med opmuntrende tale og et incitament til at fortsætte.

Modstandsfolkene under 2. verdenskrig i Danmark var aldrig rigtig ret mange. Størstedelen af danskerne var bange for at deltage i modstandsarbejdet idet de vidste at det kunne medføre døden at blive taget i modstandsarbejdet.

Idag medfører det også døden at være med i modstandsarbejdet – ihvertfald hvis man viser muhammedtegninger. Det har vi set på Charlie Hebdo og under terrorangrebet i Danmark samt i Texas hvor det dog var terroristerne – der ville slå mødedeltagerne ihjel – der døde.

De der skriver hvor få vi er til dit og dat event er sørgeligt nok oftest de folk som ikke selv var med og som har brug for en eller anden undskyldning overfor sig selv, for ikke at have deltaget. Denne personlige indre bodsgang er ikke det de få modige folk har brug for.

Modstandsfolkene under 2. verdenskrig havde den fordel, at de levede i det skjulte med falsk ID. Det har modstandsfolk og frihedsaktivister idag ikke. De står frem – flere endda med navns nævnelse – og stikkerne var ikke kun et begreb der fandtes under sidste krig. De findes også blandt os idag med danske navne, dansk uddannelse og det danske sprog. De er ikke mindre farlige idag end de var dengang. De autonome arbejder nu sammen med de muslimske bander som igen arbejder sammen med imamerne. Det er blevet bevist flere gange.

Men uanset hvor få modstandsfolkene var under 2. verdenskrig så nyttede det noget. De sørgede for at Danmark ikke blev betragtet som en tysk vasalstat og på den måde undgik vi en ydmygende besættelse af vestmagterne – måske endda en besættelse fra Russisk side. Så: godt arbejde.

Skal vi drage en parrallel til idag, så handler det ikke om hvor mange vi er, men at der bliver GJORT noget, at der bliver sendt et klart signal fra modstandsbevægelsen om at vi er her og at vi ikke er bange og at vi aldrig giver op. Vi KAN ikke forvente at vi bliver mange til eksempelvis en muhammedtegningsudstilling med det trusselsniveau vi har i landet nu. Men de folk der vælger at blive væk har så en FORPLIGTELSE til at bakke op, være positive, og sprede de gode nyheder på en opfordrende måde.
De der skriver hvor få vi er til dit og dat event er sørgeligt nok oftest de folk som ikke selv var med og som har brug for en eller anden undskyldning overfor sig selv, for ikke at have deltaget. Denne personlige indre bodsgang er ikke det de få modige folk har brug for.

Det nutidens modstandsbevæglese har brug for er at folk støtter op om dem der tør, istedet for at jamre sig.

Jeanette Hansen
SIAD

2 comments

  1. Michael Unna

    Hvis der er for meget bøvl med Kurt Westergaard og sharialov i dansk retspraksis, så kan man vel bare lave en konkurrence for åben skærm om hvem der vil og kan tegne Muhammed. Det er vel vores grundlovssikrede ret at vi må tegne det vi vil….(skal vi virkelig ned på børnehaveniveau før at de forstår det?). gud er så sandelig lille mentalt, hvis han har brug for en sindssyg religions sindsyge tilhængere for at forhindre det.

  2. M. Andersen.

    Flott gjort….stå på, støttes helhjertet! Det er ikke antallet som teller med kvaliteten av det arbeidet som utføres. Dette viste sprengningene av tungtvannsfabrikken på Vemork i Norge. Kun 6-7 personer forsinket Hitler tilstrekkelig! Vi må huske at islamistene ikke kjenner oss og hva vi står for. Ikke i nærheten. Hadde de ikke vært ignorante, hadde de husket at vi er vikinger, dyktige sjøfolk og gode krigere. Om frykten for islamiseringen kanskje føles en tanke overdrevet, er det bedre å være våken nu og se hva som kommer. Den vanlige islamist er selvsagt ikke noe å frykte, me de som åpenlyst har uttalt at de skal ødelegge vårt demokrati!