Leder: Putin trues af EU og NATO for at handle

Er det folkemordet på de kristne EU og NATO ikke ønsker Putin skal stoppe?

Er det folkemordet på de kristne EU og NATO ikke ønsker Putin skal stoppe?

NATO og EU truer nu Rusland

NATO og EU har haft lang tid til at fjerne Islamisk Stat fra jordoverfladen, men de har ikke gjort noget effektivt for at stoppe Islamisk Stat, som enten har dræbt kristne på de mest umenneskelige måder, taget dem som slaver og udsat 8-årige piger for 10-20 jihadister om dagen – så meget at de bad om at blive bombet, fordi de hellere ville dø end leve under disse forhold – eller jaget alle kristne ud af de områder de har besat og indført et umenneskeligt styre. De har dræbt og pint alle som de opfatter som fjender af Islamisk styre, se videoerne på youtube af dette, de er uendelige.

Nu kommer Putin så pludselig ind fra højre og tilføjer IS mere skade på 3 dage end alliancen har gjort på et helt år, inklusiv det danske bidrag med vores F16’er. Efter disse 3 dages effektive bombardementer og den skade de har gjort på IS, ser det faktisk ud som om alliancen har holdt hånden over Islamisk Stat, så de kunne blive ved med at sende flygtningestrøm til Europa.

Nu kommer der også russiske landsoldater, der snart bliver bakket op af kinesiske landtropper, men USA er bange for sin olie hvis Rusland får for meget magt i området og straks bliver Rusland truet af NATO med bombardementer, hvis de ikke holder op.

Det virker helt forkert med den slags trusler. Det er som om at dem der skulle være på vores side i virkeligheden er imod os.

Anders Gravers

5 comments

 1. Michael Unna

  Ja det er vist noget med Sunni og Shia muslimer anser hinanden for enten frafalden eller vantro- alene ud fra en eller anden intern konflikt i det daværende kalifatråd, om hvem der skulle efterfølge-diktatorprofeten- Ali eller Uthmannrådet- hvilket (Mytologisk) skulle have ligget cirka 1350- 1400 år tilbage. Ærbar og skam mig her og der. Lad os kæmpe om magten ud fra Englands manglende integration af vikingerne, og hamburgernes tilbagevisning af dem, bare fordi man ikke var tolerant overfor deres plyndringer :-).
  Man talte ikke så meget udenom med fraser som -mangfoldighed- dengang :-). god lørdag-weekend :-). mvh Michael Unna

 2. Hans

  Nu er det jo ikke kun kristne de slår ihjel, de dræber lige så mange muslimere, fordi de “almindelige” muslimeres islam ikke stemmer overens med IS’s islam…just saying.

 3. Michael Unna

  Undre mig efterhånden ikke. Denne olieafghængighedsjunkie har skadet Vestens evne til eget forsvar på det etiske og moralske område, totalt overfor denne uhyggelige fordummende ækle -usekulære diktatorreligion-. Startet i det små med pressens og kulturradikales leflen for denne ondsindede religion, til umuliggjordt grænseforsvar og politisk vilje og evne til at forsvare egne borgere imod dens svinske indflydelse. Folk…endda præster…der gik i forsvar for de værdier der skulle skåne os for denne onde religion, blev lagt for had, endda konvertitet til kristendommen- blev skubbet til side- Akkari, en Iransk præst fra fyn (glemt navnet) som har omvendt mange muslimer væk, eller Morten Storm, har ikke fået opbakning (tværtimod). Mange kunne nævnes i den forbindelse.

  Hvorfor har man ikke for længst siden kommunismens fald, udskiftet olieimporten fra Mellemøsten med Ruslands olie? Kunne have været den bedste hjælp til det spæde demokrati østpå. Den islamiske verden står ikke til at rede med så en fordummende-usekulære diktatorreligion-. Fat det eller lev fremover som slavegjort dhimmi, for dens fordummende indflydelse.

  • Prøvmig

   Det sådan nogen som dig der skaber en ny Omar. Hav lidt respekt for andres holdninger og tro. Også selvom du ikke er enig. Hvor har du i øvrigt lært alle de “pæne” ting om islam. En skam man kun bruge det til had……………..