Pressen har valgt side

blyant_braekket

Pressen har nu to gange tilbageholdt vigtige nyheder.

Første gang var da SIOE og SIAD viste muhammedtegningerne fra Texas på Axeltorv, København d. 26. september. DR var der med påtrykt DR på kameraet, TV2 var der, Ekstra Bladet, næsten alle medier var der, men ingen pånær Ekstra Bladet trykte noget om det. Ekstra Bladet havde en meget kort artikel hvor de blot nævnte at tre moddemonstranter var blevet arresteret til en SIAD demonstration – intet andet.

Men det hænger godt sammen med at medierne indrømmer, at de ikke tør vise muhammedtegningerne mere. Så medierne indrømmer deres selvcensur.

Medierne taler non-stop til fordel for de såkaldte flygtninge, vi kalder dem ikke flygtninge men tilløbende muslimske immigranter. Vi har aldrig hørt danske medier kritisk gennemgå hvorfor “flygtningene” er her. De viser aldrig hvor utilfredse disse mennesker er, de ødelægger flygtningelejrene, har voldtaget andre såkaldte flygtninge og endda tyskere der ville hjælpe dem. I Finland klager migranterne over maden, over kulden og at de skal drikke vand fra toiletterne! Migranterne har smadret adskillige samfund på græske øer hvor græske kvinder og børn står udenfor og græder. Hvorfor har vi aldrig set det på TV?
Ja vi ved det godt, danske medier er propagandaorganer for EU, men deres magt forsvinder efterhånden, fordi de mere og mere kommer til at ligne komiske Ali under Irak-krigen hvor Informationsminsteren for Irak stod på taget af et hotel og bedyrede at Amerika slet ikke havde sat fod på irakisk grund endnu trods det at man nedenfor hotellet kunne se amerikanske kampvogne køre rundt med Star & Stribes i antennerne!

Det andet bevis på at vi har en styret presse der kunne få det tidl. russiske propagandamedie Pravda til at rødme, var da SIAD, Trygt og sikkert Danmark og andre grupper symbolsk lukkede grænsen 3 minutter for at vise regeringen, at der er nogle borgere i dette land der har fået nok og ikke længere vil finde sig i at politikerne med medierne som opbakning sælger vores børns fødselsret til udefra kommende analfabetiske koranslaver, der kommer til at gøre deres liv til et helvede i fremtiden, hvis ikke vi får det stoppet.

Det er på tide at folk nu får øjnene op for mediernes EU-opgave med at få importeret så mange muslimer til landet som muligt, så de kan ødelægge vores sammenhængskraft og derefter indføre deres forkromede ide om et Euromediterranien – EU udbygget med de nordafrikanske stater inklusiv Israel og det Palæstinensiske selvstyre.

DERFOR: Find alternative medier på nettet til at få dine informationer. Du kan ikke længere stole på de danske!

Vi har nu delt vores aktion ved grænsen på facebook og derved behøver vi ikke mediernes dækning af vores ting mere. Vores event er lige nu blevet delt 3.500 gange på Facebook. Det bliver til rigtig mange mennesker, det kommer ud til.

Anders Gravers
SIAD

3 comments

  1. Jensen

    Da I stod på den tyske side er det vel den tyske presse, der skulle have omtalt blokaden, eller hvad?

  2. Michael Unna

    Der er Uriasposten, DenDanskeForening, og den korte avis. rigtig nok. Glem DR (DhimmiRadio for danskere pga sproget), Politiken. JP kan gå an. mvh Michael