Euro-med: Hvad de danske medier og politikere aldrig fortalte

Før det arabiske forår var der allerede udpeget præsidenter for Euro-med unionen. Det var Mubarak fra Ægypten som var præsident for syd og Sarkozy fra Frankrig der var det for nord. Ved at se billedet af Merkel sidde på Erdogans guldtrone, så er der vist ingen tvivl om hvem der bliver de næste præsidenter for Euro-med. Merkel har hermed solgt din og dine børn og børnebørns arveret til Danmark uden vores politikere har informeret og uden de har grebet ind.

Flygtningestrømmen gør snart EUs’s store våde drøm til virkelighed!
Euro-Mediterranien Unionen hvor Nord-Afrika bliver slået sammen med EU.

Rammerne for statsdannelsen er skabt, der kom bare et arabisk forår i vejen.
Fra 2012 skulle der have været fri bevægelighed i den nye Union, hvor borgene skulle kunne arbejde og bosætte sig hvor de ville!

http://www.europarl.europa.eu/intcoop/empa/content_en.html

Så startede flygtningestrømmen fra Nordafrika og Mellemøsten meget belejligt – eller særdeles belejligt – og det udnytter EU nu til at virke som den fri bevægelighed mellem Norafrika, Mellemøsten og EU, der skulle have været skabt i 2012.
De forskellige kulturer der mødes vil skabe uro og borgerkrigslignende tilstande i Europa og vil ødelægge sammenhængskraften i nationalstaterne.
Tyrkiet skulle have været med i samarbejdet forlængst lige efter Cypern og Malta.
Der har været meget modstand mod Tyrkiets optagelse i EU fra almindelige EU-borgeres side og sammen med det Arabiske forår satte det en midlertidig stopper for Tyrkiets optagelse i EU. Men nu benytter Merkel og de andre EU toppolitikere flygtningekaosset til at luske Tyrkiet ind af bagdøren, – se video herunder fra 19. okt. 2015 – ved at belønne Tyrkiet for ikke at oversvømme EU med de over 750.000 flygtninge flygtninge, der nu opholder sig i Tyrkiet. Når så Tyrkiet er blevet medlem af EU, kan disse flygtninge igen rejse hvor de vil.

Når så kaosset er på det højeste i Europa, vil EU indføre undtagelsestilstand, få nedkæmpet oprøret, skaffet sig af med de værste ballademagere på begge sider og derefter overbevise befolkningerne om at få nogle strengere love, der kan sørge for at EU aldrig kommer i denne ulykkelig situation igen.
Loven vil hedde sharialoven og dermed kan Euro-med unionen styre sine befolkninger fra Finland til Magreb i Nord-Afrika.

Baggrundsviden:
http://eeas.europa.eu/euromed/index_en.htm

SIAD holdt allerede i 2009 en konference om Euro-med i folketingets landstingssal. Læs her:
https://hodja.wordpress.com/2009/05/05/du-inviteres-hermed-til-euro-med-konference-i-folketinget/

4 comments

  1. Søren Lindgreen.

    Artiklen er velskrevet og i overensstemmelse med virkeligheden. Tak for den. Det er mig stadig en gåde at folk i almindelighed ikke fatter, hvad der sker, og blot sover videre.

  2. Michael Unna

    Når man lukker af for faktadokumenterede oplysninger, hvad årsagen til flygtningestrømmen er- hvilket skyldes Islam og overbefolkning- men i stedet for vil hjælpe kristendommens og humanitærens fjender, ved ikke at beskytte sit land og folk for dem (Unge muslimske mænd, som indvandre for senere at få-betalt- familiesammenføring- jamen så bliver man da en -folkeforræder- som de uofficelle medier også kalder – Multi Kulti mutti-. Der er fra anden side af oplysninger om at Tyrkiet på Erdogans præsidentpost-støtter ISIS både med olieexport og bekæmpelse af Kurderne, som bekæmper ISIS. Merkel har selv inddrømmet at hun ikke kender eller vil vedgå konsekvensen af hendes stupide flygtningehjælp. Man har åbenbart intet lært af Australiens gode eksembel, på trods af utallige opfordringer. Jamen så må man da gå til grunde med sit folk- som folkeforrædder-.