Mediernes løgne om flygtninge

Nationaliteten for førstegangs-asylansøgere til EU

Nationaliteten for førstegangs-asylansøgere til EU. Kilde: Eurostat

Friske nye tal fra EU beviser at EU og de europæiske regeringer og deres propagandatalerør medierne lyver massivt om de såkaldte flygtninge. Det er kun 21% der er flygtet fra Syrien, resten må betegnes som velfærdsmigranter eller folk der har andre formål end at flygte fra en krig.

13% kommer fra så langt væk som Afghanistan. Den 3. største gruppe er albanere der kommer fra et land, hvor der ikke er krig. 5% kommer fra Kosovo som er sikret fred igennem styringen fra FN. 4% kommer rigtig langt væk fra og har passeret mange grænser før de kommer til Danmark, de er fra Pakistan. Så er der 4% fra Eritrea, 3% fra Nigeria og 2% fra Somalia. Alle landene som vi nævner her er enten muslimske eller har en stor muslimsk befolkning. Resten af landene er også rene velfærdsmigranter, det er lande som Rusland, Serbien og Ukraine.

Hver dag tudes vi ørerne fulde af hvor frygteligt disse såkaldte flygtninge har det på vej op igennem Europa. Aviser, TV og radio omhandler efterhånden næsten ikke andet. Det hele er et stort bluff-nummer når kun 21% er fra Syrien og 6% fra Irak. Dvs. kun 27% kommer fra et sted der betegnes som krigsramt. Her regner vi ikke Afghanistan med, da der er masser af fredelige nabolande man kunne slå sig ned i. Så disse velfærdsmigranter kommer nu til at tynge det danske statsbudget meget mere end det gør i forvejen. Velfærdsmigranterne kommer foran danskerne i boligkø, arbejdskø og tildeles penge de slet ikke skulle have. De skulle slet ikke være i landet.

http://ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/6996925/3-18092015-BP-EN.pdf/b0377f79-f06d-4263-aa5b-cc9b4f6a838f

4 comments

  1. Pingback: Har politikerne solgt Danmarks befolknings arveret væk? | Stop Islamiseringen Af Danmark
  2. Pingback: Veluddannede danske arbejdere betaler for uddannelse til dem der kommer til at udskifte dem | Stop Islamiseringen Af Danmark
  3. Michael Unna

    Jeg gad godt vide, hvor de 27 procent -others- kommer fra. (?). Eritrea skulle nogle komme fra. Der er åbenbart en god drømmeindustri om Vesten og dens herligheder, som gør de er villige til at betale -Menneskesmuglere- for en enkeltbillet, og hvis – Menneskesmuglere- kan få dem til at malke bistandshjælpen til bl.a Dem, så har regeringen nok gjort det helt rigtige med -Integrationsydelsen-, selvom det officielt ikke er den forklaring De giver 🙂