Rune Engelbrecht og ligesindede mener ikke man skal være bange for islam

naziphobia
Rune Engelbrecht og alle de andre halalhippier og politiske korrekte slynger om sig med ord som antimuslimsk paranoia. Andre af hans ligesindede bruger ordet islamofobi. Ordet er opfundet af OIC, en muslimsk samarbejdsorganisation for at kunne kriminalisere det at være imod islam.

Fobi er en psykisk sygdom, der betegner en sygelig frygt for noget. Dvs der ikke er noget at være bange for, for at følge deres logik. Men billedet herover viser dog, at disse nazifober og islamofober døde alligevel.

http://politiken.dk/debat/profiler/engelbreth/ECE2905479/den-antimuslimske-paranoia-traenger-frem-overalt/

One comment

  1. Michael Unna

    Der er også dem som har lastbilfobi, bare fordi ´lastbiler drønner nogle cyklister ned i ny og næ. nej kære børn løb nu bare ud og leg på motorvejen. Hvis lastbilerne gør jer noget er det fordi I ikke er tolerante nok.:-). Ønsker vi fred, frihed, og er modstander af undertrykkelse -især af religiøs art og seksuel art, som er totalt unødvendigt, nu hvor bl.a P pillen og gummiet er opfundet?- ??? Jamen så er Islamafobi vel et sundhedstegn. Skal man virkelig til at bede halalnaivisterne blandt de kulturradikale, som med Deres moral totalt afstumpet skøjter hen over alle islams ofre, om at se på virkeligheden i forhold til alle andre kulturer i bl.a grænseområder, lige fra Nigeria, Indien/Pakistan, Nordvestkina etc etc etc. Man kunne blive ved med at bede dem om at revudere Deres naivistiske snak om Multikulti-mangfoldighed-tolerance (enøjethed), når de med Deres hakken rundt i buskensnak, ikke tør tale om Islam og rettroende muslimers påvirkning, og religiøse undertrykkelse. Det eneste man kan bede fremtidige generationer, som ikke har solgt Deres etik og moral i sin tid for billig olie, om ikke at tage dem alvorligt, og holde sig fra Politiken og “D”himmi “R” radio for danskeres tomme snak.
    Læs Lars Hedegaard og Helle Merete Brix (Torben Hansen) bøger, og trykkefrihedselskabet, Uriasposten på nettet, samt DenDanskeForening, samt SIADD.com. God uge mvh Michael Unna