Situationsrapport, november 2015

ModstandsbevaegelsenSIAD
Her i november har jeg været formand for Stop islamiseringen af Danmark i 10 år. Da jeg dengang sagde ja til generalforsamlingens forespørgsel om jeg ville være formand, vidste jeg ikke hvad jeg gik ind til. Det var som at stige op på en rodeo-tyr og sådan har det været lige siden.

Der har været masser af grupper der er kommet og gået i den tid. Der har været folk, der ville gøre det bedre, end vi gør det, der har været magtkampe, personfnidder, jeg er blevet stukket i ryggen flere gange osv. men vi har altid i SIADs styrelse haft den indstilling, at uanset hvem og hvad og hvorfor de angriber os, så strammer vi bæltet og arbejder røven ud af bukserne for Danmark og giver de andre baghjul.

Der findes ingen gruppering i Danmark, der har været mere aktiv i frihedskampen end SIAD, vi har demonstreret non-stop i 10 år, delt 10.000-vis af foldere og bøger ud med information om islam og islamiseringen. Så vi har gjort vores og det bliver vi ved med indtil islamiseringen af Danmark er stoppet – og det vil den på et tidspunkt, men det kræver hårdt arbejde for alle i dette land, hvis det skal lykkes. Vi er forrådt af både politikere og medier. De har solgt vores børn og børnebørns arveret til Danmark til en flok tilløbende muslimer. Derfor skal der ske noget nu.

Vi har gang i Luk grænsen Nu! demonstrationer, – de sidste par gange ved Kruså, næste gang Padborg d. 6. december. Der har så været et kup mod mig som admin i facebookgruppen Trygt og sikkert Danmark, hvor tre kvindelige admins ønskede at køre det alene. Det kommer ikke til at have nogen betydning, da vi nu har skabt et råd, hvor forskellige grupper leverer en mand/kvinde til rådet. Rådet er nu med til at lave demonstrationer, hvilket betyder at Trygt og sikkert Danmark ikke længere er modergruppe for demonstrationerne. Det er derimod ALLE grupper i Danmark istedet for, via rådet.

Én ting er demonstrationerne ved grænsen, de skal selvfølgelig fortsætte, men SIAD vil nu begynde at demonstrere foran flygtningelejrene og bede dem om at tage hjem med skilte som Go home, muslims! No more vacancy! You take our work and houses, go home! Denmark is ours, goodbye muslims!
Vi vil også vise muhammedtegningerne fra Texas til dem og fortælle dem, at vi godt må tegne deres profet i Danmark og at det derfor ikke er det rigtige sted for dem. Og det vil vi fortsætte med indtil regeringen lukker grænsen, fordi regeringen ved godt hvad disse demonstrationer vil betyde og de kender muslimerne godt nok til at de vil reagere voldsomt – det ved vi for de reagerer allerede voldsomt på dårligt vejr og dårlig mad – og så starter balladen. Men vi er parate til den ballade, fordi vi ved, at den vil komme under alle omstændigheder, så lad os få den nu, mens vi stadig har en chance for at forsvare vores land.

Så et ultimatum til regeringen, Luk grænsen nu, eller vi demonstrerer ude foran de såkaldte flygtningelejre, beder dem om at rejse hjem og viser muhammedtegningerne til dem.

Anders Gravers
Formand for SIAD

3 comments

  1. Anonym

    Ja, smut I ned til grænsen og kræv den lukket – mens I så samtidig gerne liiiige vil shoppe toldfrit. Lyder det dumt? Ja, det er jeres eget forslag på fb. Så luk da endelig nogle danske butikker ned med jeres penge til Tyskland og smut over den grænse, I vil lukke. Kunne vi ikke få Jer ud og nogle kloge muslimer ind?

  2. Sofus

    En stor klapsalve til Anders Gravers………tak Anders for den haarde kamp.
    Mon ikke Paris kan vaere vendepunktet og faa en slut paa Islam i Europa.
    Skal regerings medlemmernes familier slagtes foer det sker. Vi ved jo at Islam ikke er tilladt i Danmark, saa goer noget ved det.