Lars Løkke: Fanatikere og forbrydere tager en hel religion som gidsel.

lars_loekke
50.000 danskere siger på EBs Nationen at de vil have grænsen lukket. Og det er så kun dem der er på Nationen, der siger det. Tallet er meget meget større.
Hvis vi tager det procentvis, hvad Ekstrablads-undersøgelsen siger så er det 86% af danskerne, der mener grænsen skal lukkes og grænsekontrollen genindføres, for at minimere risikoen for et terrorangreb som i Frankrig.
Fornuftig og ansvarsfuld holdning fra danskerne.
Hvad har vores statsminister at sige, ham som skal varetage landets sikkerhed?

Han udtaler til en mindehøjtidelig for terrorofrene, at det bedste våben er at sætte sig på Café og vise de mørke kræfter at vi ikke lader os kue. (!)
Tror Statsministeren virkelig selv på dette? Hvis nu en af disse migranter, han har inviteret til landet uden at tjekke ham, pludselig hiver en kalasjnikov ud af frakkeskøderne, tror han så virkelig selv på, at han bliver bange ved at nogen sidder ubevæbnede ved et cafébord og derefter stikker kalasjnikov’en ind i frakkeskøderne igen og løber skrigende bort??

Vi plejer ikke at bande på SIADs hjemmeside men hold nu kæft, hvad er det for en statsminister vi har?

Han udtaler videre – “Terroristerne prøver at skabe en ond og falsk skillelinje mellem vesten og islam. De prøver at kaste blår i vores øjne. Men vi ser dem som de er. Fanatikere og forbrydere, der tager en hel religion som gidsel.”

Hvad sagde han lige dér? Fanatikere og forbrydere, der tager en hel religion som gidsel.
Hvem er det der kaster blår i øjnene på folk, Lars Løkke? Du siger at terroristerne har taget en hel religion som gidsel. Sidste gang under Charlie Hebdo angrebet sagde du det samme og vi bad dig om på din FB-tidslinie at sætte dig ind i islam. Det har du helt sikkert ikke gjort. Islamisk Stat følger koranen til punkt og prikke, ganske som Hizb ut-Tahrir i Danmark gør og Grimhøjmoskeen og alle de andre moskeer der ikke vil tage afstand fra IS. Fantastisk at nogle kan vælge dig som statsminister med din himmelråbende uvidenhed om ting der er meget meget vigtige i verden.

Samtidig udviser du den største ligegyldighed overfor det danske folk ved at opfordre folk til at leve deres liv som de plejer og gå på café som normalt. Det ville også være helt rigtigt at gøre hvis du i samme åndedrag forsikrede danskerne om at grænserne nu bliver lukket, at vi får tjekket revl og krat der er kommet ind og at asylansøgere bliver sendt tilbage til Tyskland som der står i Dublin-forordningen, at vi har ret til. Men det gør du ikke. Du er parat til at ofre den danske befolkning som en flok ænder på vandet uden nogen form for sikkerhedstiltag. Du er en skændsel for landet, for det danske folk, for vores børns fremtid.

Forhåbentlig kan det danske folk med disse udtalelser idag se at du og Merkel og resten af EU-baronerne er købt og betalt og ønsker den ballade der nu kommer i verden. Du ønsker også balladen i Danmark.
Det må nu være tydeligt for det danske folk, på trods af den hjernevask de har været udsat for de sidste 30 år.

http://ekstrabladet.dk/nationen/i-stedet-for-34-stramninger-50000-laesere-beder-om-graensekontrol/5826800

2 comments

  1. Michael Unna

    Lars Lykke Rasmussen er en meget klog mand…meeeeget klog mand……Meeeeget…..Han aner ikke en pind om hvad han lukker ud, og det er totalt løgn. (islam er en -usekulær diktatorreligion- som retfærdiggør terror imod alle andre…) Lars Løkke Rasmussen….kejserens nye klæder. Hvem tror på det ævl?