Muslimerne skal ud af Danmark

glistrup

Glistrup havde nærmest profetiske evner.

Glistrup havde ret ned til det mindste komma ang. dem han kaldet muhammedanerne. Nu begynder det langsomt at gå op for folk at Glistrup var en meget studeret mand ang. islam og at han havde en nærmest profetisk evne til at forudsige fremtiden og hvad der vil ske med Danmark og Europa, hvis vi ikke får smidt muhammedanerne ud.

Nu skete det i Frankrig, et stort terrorangreb, men det vil komme til at ske alle steder, fordi vores købte og betalte politikere har solgt Europas fødselsret væk til en flok tilløbende analfabetiske muslimer.
De kommer i første række her i Danmark, vores veteraner og vores hjemløse og ældre bliver betragtet som noget 2.rangs, når danskernes surttjente skattepenge skal fordeles i statssystemet.

Men mon ikke terrorangrebet i Paris har fået nogle af dem der normalt går og siger “En fremmed er en ven du endnu ikke har mødt” til at vågne lidt op.

SIAD mener at enhver muslim nu må betragtes som en potentiel fjende, fordi vi ikke ved, hvem der er hvem. Her advarede vi allerede sidste år om faren ved islam i Europa:
https://siaddk.wordpress.com/2014/10/01/politikerne-har-trukket-den-trojanske-hest-ind-i-europa/

Sæt dig ned og nyd profeten Glistrup’s vise ord.

4 comments

  1. Anonym

    Ja det havde han (ihverttilfælde hvad muhammedanisme angår. Egentlig også en rimelig betegnelse for Islam….ligesom Maoisme…..eller Stalinisme). Ha en god weekend. 🙂 mvh Michael Unna

  2. P

    Kan godt lide at i kalder dem analfabeter, har i tjekket jeres egen stavning og grammatik 😂😂😂😂😂 fuck i er til grin…..