Så fik venligboerne det som de ville have det

vaemmeligbo_konsekvens
Nåh nej ikke helt, det var i Paris, ikke i Danmark. Men vi kan jo berolige dem med, at det nok kommer.

De selvsamme venligboere stod så sammen med statsministeren og flashede deres sympati for ofrene for terrorangrebet i Paris med fakler og krokodilletårer i øjnene, mens de lyttede til statsministerens ord, at nu gjaldt det om ikke at være bange, men at fortsætte kampen fra cafébordene, for at vise at vi ikke lader os skræmme.
Det vil nok passe venligboerne særdeles godt, da de er kendt for godt at kunne lide cafeer, hvor de sidder med nærmest andægtigt udtryk af selvgodhed, mens der sippes til cafelatte koppen.

9 comments

 1. Jensen

  “Så fik venligboerne det som de ville have det”

  – og Anders Gravers fik 71 stemmer, da han stillede op som borgmester i Jammerbugt Kommune.

  SIAD, I lever i en fantasiverden.

   • Jensen

    Masser.

    Til gengæld har SIAD – af en eller anden grund – behov for at gå i medierne for at fortælle hvor store SIAD egentlig – i egne øjne – er.

    Partiejer Gravers praler med at han har været i russisk, amerikansk og dansk TV. Og hvad så?

    I er en lille forkølet forsamling, der bliver mindre og mindre.

   • Ruben Falk

    Hvis det nu var tilfældet som du skriver, at SIAD og dets støtter bare er en lille forkølet flok,, hvorfor bruger du mon så, en så skinger tone…

    Nar..v

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Det er rigtigt Jensen, jeg fik 71 stemmer og SIAD fik også kun 1,2% af stemmerne i Aalborg da vi stillede op der. Det var kun 1200 stemmer. Men eftersom det var første gang vi stillede op begge steder er det ikke så dårligt endda. Alt har sin indkøringstid og det rette tidspunkt. SIAD har opdaget farerne samfundet står overfor langt før hovedparten af befolkningen, men befolkningen er ved at nå op på siden af os i indsigt, så inden du snakker om fantasiverden, så kan det være virkeligheden også indhenter dig hr,. Jensen det næste 1½ års tid.

   Anders Gravers

   • Jensen

    Hvad det er for en virkelighed, der vil indhente mig om 1½ års tid, vides ikke.

    Hvis SIAD virkelig brænder for idéen, skal SIAD da bare fortsætte, alt andet er direkte tåbeligt. Men lad være med at give andre skylden for manglende tilslutning til projekterne. Det skyldes hverken indblanding fra PET, FBI, CIA, KGB, en presse der ikke smækker Jer på forsiden hver gang I laver et eller andet, eller nogen som helst andet.

 2. Sofus

  Gad vide hvornår jeg vågner fra denne grimme drøm. For det kan da ikke være virkelighed. Ingen mennesker kan være SÅ dumme. Tænk hvis der virkeligt var
  venligboere i Danmark.