Leder: SIAD kræver grænserne lukket og IS-sympatisører fængslet

Skiftende regeringer har været ligeglade med det danske blod der har flydt for at Danmark kan være et selvstændigt frit land. Vi kræver Danmarks grænser lukket og grænsekontrollen genindført.

Skiftende regeringer har været ligeglade med det danske blod der har flydt for at Danmark kan være et selvstændigt frit land. Vi kræver Danmarks grænser lukket og grænsekontrollen genindført.


Når de indvandringsbesatte svenskere beder os om at lukke grænsen, så kan der vel ikke bankes en større vognstang ned i hovedet på Lars Løkke. Nu må han hellere lytte efter, ellers går det her helt galt, meget hurtigt. Svenskerne har fundet ud af at der er terrorister mellem flygtningene – surprise – det er en af hovedgrundene til deres opfordring.

Vi kommer til at hænge på migranterne, hvis ikke de kan komme til Sverige, for tyskerne siger de ikke vil have dem tilbage. Måske er vi en situation ligesom 1943, hvor der blev gjort op med samarbejdsregeringen og folket strejkede.

SIAD kræver grænserne lukket, ellers holder vi regeringen og samarbejdspolitikerne ansvarlige, hvis der kommer et terrorangreb.

Samtidig kræver vi alle muslimer der har kæmpet eller udtrykt sympati for IS fængslet og kræver deres tildelte statsborgerskaber set efter. Vi er heldige i Danmark at statsborgerskaber bliver givet ved lov, derfor kan folketinget også fratage dem ved lov. Det mangler vi, at de begynder at praktisere.
De migranter vi har i landet skal interneres, indtil de kan sendes til Tyskland, som var det sikre land de kom fra.

I SIADs lovforslag nr. 2 skriver vi:
Imamer, som opildner til vold, straffes og udvises for bestandigt.

Det ønsker vi implementeret nu med det samme, fordi der er mange moskeer i Danmark der sympatiserer med IS. I Østjylland alene var der 13 ud af 15 moskeer og religiøse foreninger der sympatiserede med IS og ikke ville tage afstand fra dem. Vi må gå ud fra at den tendens gælder resten af landet. Derfor skal disse moskeer lukkes og deres imamer sendes hjem hvor de kom fra.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

http://www.dr.dk/nyheder/politik/svensk-regering-skaerper-tonen-kraever-dansk-graensekontrol

https://siaddk.wordpress.com/siads-politik/

Anders Gravers

9 comments

 1. Michael Unna

  PS: Andre af de selvfrelste, som er mere hidsige på Venstrefløjen, har det med at råbe- Ingen racister i vores gader- . Det kan vi jo også råbe til dem…..Men hvad med at råbe tilbage- Kun islamister i jeres gader-? Det kunne give dem en Karl Marx orientering om hans tese der sagde- at Religion er opium for folket- nu hvor de er blevet så dopet af Islam. 🙂 🙂 🙂 (God jul og godt nytår).

 2. Michael Unna

  Lige en sidste hilsen. Jeg har ofte lagt mærke til hos -moddemonstranterne- som de selvfrelste engle de er langt væk fra virkeligheden vedrørrende Islam- som oftest er der når SIAD demonstrere, at Deres argumenter og alternativer er. Vi går ind for -Mangfoldighed- (og demokrati etc). Jeg ved ikke præcist hvad der skal lægges i det. Vi går ind for -fri jordbærmarmelade- kunne de vel ligesågodt påstå, og det slår mig. Jamen SIAD kan da også gå ind for -Mangfoldighed- (Vi mangefolder mange ting mange gange). Hvad med parolen- Ja til Mangfoldighed. nej til Islamisk undertrykkelse- ? Eller- Lad de enfoldige, mangefolde i fred-. På den måde kan vi jo blande os i moddemonstrationen, og gøre den mange gange større, idet vi går også går ind for-mangfoldighed- (og demokrati……og fri jordbærmarmelade…og såån) 🙂 🙂 :-). God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

 3. Anonym

  Jeg kan da forestille mig at regeringen, EU, NATO og FN alle sammen skaelver og staar skoleret naar den Store Leder Anders Gravers har talt. Du er fuldkommen skingrende sindssyg.

 4. Michael Unna

  Islam er let nok at forstå: Det er en -usekulær diktatorreligion- som f.eks Stalinisme eller Maoisme. Man kan for forståelsens skyld kalde det – Muhammedanisme-.Det giver præcis mening (Maos “lille Røde”- Muhammedanisme “Koran” og “Hadith” (Andehåndskendskab til Muhammed)). Jeg vil her undgå at skrive mere om indhold med retførdiggørelse af diskrimination og undertrykkelse (og fordummelse i sin doktrine uændrede indhold). Jeg går ud fra at læserne kender alt det, men jeg jeg vil forklare dem tankeverdenen i forhold til alle andre:

  Muhammedanere lære at de er ekslusive i forhold til alle andre. Derfor denne arrogance overfor alle andre kulturer. Man deler verdenen op i Vantro og Rettroende (rene og urene). Derfor er det spild af tid for -Vantro- at tale om -Integration, og Mangfoldighed- og andre undskyldninger for at prøve at Inkludere i multikultiparadis. Det er selvfølgelig tilladt kulturnaivisterne at tale udenom for dem (imodsætning til at advare og kritisere dem) og Muhammedanerne vil selvfølgelig tale dem efter munden- fordi det hjælper dem med at -opnå styrke nok til at overtage magten. Idealet er selvfølgelig et Khalifat med et såkaldt guddommeligt ideal. Der lokkes med 72 jomfruer efter ens død og alt andet godt, som så er tilladt, hvis man har opfyldt sine jordiske forpligtelser. Det er klart at man så derigennem arbejder for shariaundertrykkelse (Gudsvejs-juridiske -undertrykkelse), idet man hele tiden indtenst arbejder for det, eller får andre ubefæstede sjæle til at arbejde for det (Unge Jihadkrigere etc). At Muhammedanerne får hjælp af uduelige jordfjerne moralister, som ser bort fra Muhammedanernes ofre, er nok det værste. Dernæst er intern kritik ikke tilladt for dem i forhold til det religiøse indhold. Man vil jo helt automatisk så blive transformeret om til Vantro, og derfor falder man lynskarpt udenfor det ekslusive, og skal faktisk helst dræbes. På den måde holdes hele dette ondskabelige religiøse univers indtakt uanset hvad, fordi autoriteten skaber frygt for at blive sat i samme side som -vantro-.(Pisken). Derudover lokkes der så med belønning efter døden, at aldeles jordnær karater (Jomfruer og vin etc etc etc). Det er det der skaber denne ubrydelige stenhårde religion helt udenom vores Humanistiske opdragelse, som kristendommen giver plads til, fordi der er et menneskekærligt aspekt der. Det er der absolut ikke i Muhammedanismen, hvor det blot er en autoritær underkastelse af død diktator (kaldet profet) på guds vegne (som undskyldning). Psykologisk skulle det være til at forstå den sociale sammenhæng på det grundlag.

  Det værste er sådan set ikke Muhammedanismen, som let kunne bekæmpes, hvis der var en politisk vilje til det. Det værste er mangelen på den politiske vilje, og manglende konsekvens når terroren får frit spil, overfor denne ondsindede religion, og den almene politisk diplomatiske fejhed, som forhindre et opgør, og som dermed leder vores børn ind på den jordisk mentale dødsvej, som muhammedanismen er.

  Må dette ændre sig i fremtiden. God jul og godt nytår. mvkh Michael Unna

 5. Anonym

  Alle de tiltag, som jeg er fuldstændig enig med, burde være gennemført for lang tid siden. Jeg regnede med at oprydningen, og grænserne ville blive sikret efter 11 september år 2001. Jeg håber på man tager sig sammen dennegang…..