Chokerende: Her er hvorfor regeringen ikke lukker grænsen

ufm

Vores regering er ude på at ødelægge Danmark! Sverige og Norge beder Danmark om at lukke grænsen, men den danske regering siger nej!

Velfærds-staten er ved at krakelere, der spares nu ind til benet og vore egne svage rammes hårdest, for at finansiere krævende utilfredse velfærdsflygtninge, der intet har at gøre i DK.

EU bruger de såkaldte flygtninge som en rambuk der skal nedbryde nationalstaterne, så der bliver plads til den nye superstat UFM, se her: http://ufmsecretariat.org/governance/.

Hvor mange kender denne nye union i Danmark? Allerede i 2012 skulle der have været fri bevægelighed mellem medlemslandene, så folk i den nye union kunne bosætte sig hvor de ville! Så kom der et arabisk forår i vejen.
Nu udnytter de så flygtningestrømmen til at opfylde deres forpligtigelser med!

One comment

  1. Michael Unna

    At Lars Lykke Rasmussen og resten af Venstre er hovedløse Europærere er der intet nyt i. Lidt ligesom Margrethe Auken (fra “Syndig Forvirring”). Læg dertil De Radigale og Sosserne, så der har vi problemet. Lidt ligesom Junkers hovedløse uansvarlighed i den national selvmorderiske kærlighed til Schengen. I de høje kredse lefles der fortsat for Islam. Olien skulle jo nødigt stige i pris 🙂 God weekend. mvh Michael Unna