DANSKERNE HAR UDTRYKT KÆMPE MISTILLID TIL LARS LØKKE OG REGERINGEN, DERFOR OPFORDRER SIAD REGERINGEN TIL AT GÅ AF, OG UDSKRIVE NYT FOLKETINGSVALG

Regering, følg i jeres kollega Carl Holsts fodspor og gå af - vi har heller ikke længere tillid til jer.

Regering, følg i jeres kollega Carl Holsts fodspor og gå af – vi har heller ikke længere tillid til jer.

SIAD havde i forvejen indkaldt til ekstraordinært styrelsesmøde i SIAD, for uanset udfaldet skulle der fastsættes en plan på hvordan vi griber tingene an fra nu af. Vi er netop færdige med styrelsesmødet, hvor vi har gennemdiskuteret danskernes nej. Danskerne er flere gange med forskelligt udformede spørgsmål blevet spurgt om vi vil EU, hver gang har svaret været nej, og folketingets politikere prøver hver gang at lave damagekontrol så vi alligevel uanset nej’et bliver tvunget ind i mere EU.

Da vi sagde nej til euro’en, blev vi alligevel bundet op til den, så det sådan set kunne være ligemeget, om man var med eller ej. Sidste gang de fik et nej lavede de så retsforbeholdene, så det alligevel blev mere EU på mange måder.
Denne gang ville de så af med retsforbeholdene, men det gik ikke, danskerne sagde klart nej, og det gjorde de af flere grunde, ikke kun pgra retsforbeholdene, men også bl.a pgra af at EU har vist, at de ikke kan overholde deres egne love ved at forsvare den nye superstats grænser (se Dublin forordningen), men tværtimod lader dem stå pivåbne for enhver migrant, der har lyst til at søge en bedre tilværelse i et land efter eget valg, end den de havde. De lader tjetjenere og afghanere, pakistanere og albanere og stort set hele mellemøsten strømme ind i Europa, folk der ikke har et hak at gøre med krigen i Syrien. EU ønsker ikke at stoppe denne ulovlige indvandring, fordi EU har lovet de euromediterranske landes befolkninger, at de frit kan bosætte sig i Europa. Det skulle have været sket allerede i 2012.

Europol’s registrering af folk de kunne mistænke for at være terrorister er en anden ting, der fået folk til at sige nej, fordi Europol intet demokratisk organ har der tjekker dem – som feks. PET bliver tjekket af medlemmer af folketinget – så dvs. at enhver borger som ikke har samme mening som EU-staten, kan havne i registret pgra. manglende kontrol.

Samtidig var der rigtig mange der var bange for, at EU nu blev berettiget til at lave arrestordrer i de forskellige lande, så hvis en dansker havde brugt sin ytringsfrihed i feks England og kom til at sige noget der var i strid med de EU-implenterede strenge engelske love ang. at genere andre religioner, så ville man kunne blive udleveret til England.
Planen er at Tyrkiet snart skal være medlem af EU som tak for håndteringen af migrantkrisen, så der ville man også kunne blive udleveret til, hvis nogen bare påstod, at man have udført en kriminel handling i landet.
Alle sammen gode begrundelser for ikke at sige ja til folkeafstemningen om afskaffelse af retsforbeholdet.

På mødet idag var der enighed om, at Lars Løkke og de andre EU-euforiske politikere på borgen i forvejen allerede havde en plan B i ærmet i tilfælde af at det ikke gik som de ville, som skal bruges vil tage luften ud af danskernes nej. Dette kan ske ved netop at få trumfet aftaler igennem om Europol’s registreringer og udlevering til andre lande, trods vores retsforbehold.

SIAD har besluttet at udmelde, at statsministeren bør gå af, da hovedparten af Danmarks befolkning ikke har tillid til at han og regeringen kan lave de aftaler der nu skal til, for at danskerne bliver hørt. Derfor beder SIAD regeringen om at gå af da nej’et er en stor mistillidserklæring til den siddende regering og til ja-politikerne i folketinget. Gå af og udskriv folketingsvalg nu! Vi stoler ikke mere på jer.
Vi stoler heller ikke mere på medierne, som fra nu af er dømt et nyt navn, journalistisk folkeparti. Journalisterne har skævvredet debatten og har forsøgt at manipulere danskerne til et ja. Det er også mistillid til organisationer som Red Barnet, Dansk Industri, Dansk Erhverv, LO, FTF, Politiforbundet, Advokatrådet samt de 16 andre organisationer der advokaterede for et ja.

7 comments

 1. Michael Unna

  Ozlem Zekic kommer med den sædvanlige fordummende sammenligning med med DF og nazisterne (ifølge en lokalavis), hvor hun bytter ordene Jøde ud med muslimer, og spørger- hvor forskellen er?: Jøderne har såvidt jeg ved aldrig jublet over terror, eller overhovedet begået terror i dens navn overfor den fri vestlige civilisation, eller i det hele taget på så ondskabsfuldt niveau. Ud fra øzlem zekic logik kunne jeg ligesågodt sammenligne Muslimer med Nazister- især med det jødehad som de i nyere tid har repressenteret officielt ud fra Deres politiske og religiøse ledere- måske perverst fordi det ikke er alle muslimer der hader Jøder ligeså meget, men på den anden side var det jo heller ikke alle Nazister der hadede Jøderne som Hitler gjorde, og Stormuftien af Jerusalem var jo også Hitlers protege- så øzlim Zekics perverterede politiske opfordring, kan hurtigt ramme hendes trosfæller. Men god jul og godt nytår.

 2. Michael Unna

  PS.Pentagon. Donals Trumf udtalelser truer USA,s sikkerhed. Mig: USA sikkerhed er truet af muslimernes religion og frihedshad. Det er dem som Trumf vil forhindre i at komme ind i USA- skal man grine eller græde over Pentagons sikkerhedsforståelse?

 3. Michael Unna

  Såvidt jeg har forstået ud fra DR nyheder, som er syriske flygtninge- som kan blive tvunget ind i den Syriske hær under Shiaregimets formand- som jo bekæmper ISIS-få flygtningestatus som personligt forfulgte. Det er ISIS folk jo også……så ISIS folk kan åbenbart få flygtningestatus ifølge konventionerne……..skal man grine eller græde?

  Donald Trumf som sikkert er en pr-klovn politisk i USA (kender ikke alle hans meritter, og ved ikke om jeg kan stå inde for alt det han siger), har talt om at forbyde muslimer adgang til USA. Under den kolde krig blev medlemmer af diverse kommunistpartier udelukket fra at få adgang til USA (bevares-kommunismen var ikke noget at råbe hurra for-stalin, Nord korea, Mao etc, men jeg mener ikke de tilnærmelsesvis har spredt så megen terror blandt civile som Jihadmuslimer har gjort) under 2 verdenskrig blev japanere og tyskere som var i USA-interneret sålænge krigen stod på.
  Men det er åbenbart ikke kontroversielt at samarbejde med Saudi Arabien om at bekæmpe ISIS. Det kan godt være Trump er en politisk klovn, men virkelighedens diplomati er langt værre, så ideen ville ikke være så dårlig efter min mening. God jul og godt nytår.

 4. Sofus

  Kan BETTE LARS blive mindre…..måske vil han gå a LILLEJULE AFTEN.

  Glædelig Jul til alle og Godt Nyt år.

 5. Michael Unna

  Jo tak. Stort set enige, men har vi et alternativ? Er i sammen med fremskridtspartiet blevet opstillingsberettiget?