Demonstrationen Luk grænsen NU! i Padborg idag.

optog

Jeg ved at rigtig mange af vores fjender hader, når vi blander modstandskampen mod nazisterne ind i den nuværende modstandskamp mod islam, men med dagens demonstration ligger sammenligningen lige til højrebenet.

Inden demonstrationen begyndte, havde maskerede autonome indtaget vores to mødesteder. Dem fik politiet jaget væk i første omgang. Det er uforståeligt for os, at de ikke blev arresteret, da der ikke var anmeldt en moddemo, men forklaringen på hvorfor de ikke blev arresteret fik vi, da vi begav os ud på vores gåtur og kom til grænsen. Der stod de autonome på den tyske side for at forhindre os i at komme over grænsen og lukke den på tysk side. Så forstod man pludselig den besynderlige prioritering fra politiets side. De brugte simpelthen de autonome som forstærkning af den i forvejen store politistyrke, der denne gang skulle hindre os i at lukke grænsen. De fredelige danskere var stemplet som fjenden af både politi og autonome.

Enkelte danskere med modet bankende indenunder vintertøjet blev så irriterede over denne blanding og indblanding af antifa og politi, at den ene råbte Antifa hahaha, antifa hahaha – og så blev han saftsuseme anholdt af politiet i flere timer. Hvad havde han gjort forkert? råbt efter det maskerede hipokorps (hilfspolizei) !
Ligeledes blev tre andre gode danskere anholdt af statens lange arm for at give sin mening til kende over at blive gjort til kriminelle, mens den ulovlige moddemonstration kunne stå maskerede og råbe efter de gode danske mænd og kvinder.

Ser man så tilbage til 2. verdenskrig, så minder det meget om de situationer hvor dansk politi og hjælpepoliti – hipokorpset – chikanerede gode danske mænd og kvinder, fordi de var imod nazismen. Det ledte sammen med andre begivenheder til strejker og augustoprøret, hvor man endelig fik gjort op med samarbejdsregeringen og tyskerne endelig blev defineret som fjenden og Danmark pgra dette undgik at blive kaldt Tysklands allierede under 2. verdenskrig.

Mange mennesker er dybt rystede over politiets opførsel idag og dets beskyttelse af de ulovlige moddemonstranter.
Der blev ikke lukket grænse denne gang, men så må vi jo bare gøre det meget mere spektakulært næste gang, for vi vil hævne politiets benyttelse af antifa som mur mod vores forsøg på at lukke grænsen.

Vi kom heller ikke i de danske medier denne gang, fordi de danske medier er en flok skødehunde, der gør som staten siger og derfor ikke oplyser befolkningen om, at der er en modstandskamp igang. Så næste gang bliver politiet slet ikke blandet ind i vores demonstration og vi lover højt og helligt på vores danske forfædres ære, at næste gang bliver grænsen lukket så medierne må skrive om det.

En stor TAK til alle deltagere i dagens demonstration. I er sande helte af Danmark!

Anders Gravers