De danske hjemløse troede turen var kommet til dem

hjemloes_bolig

De hjemløse så forventningsfulde til da emigranterne fik stillet telte med varmekanoner og vaskefaciliteter til rådighed plus mad tre gange om dagen, de regnede med at det også gjaldt dem, det gjorde det så bare ikke, for de var jo danskere. De fine faciliteter var kun for det nye herrefolk som politikerne havde inviteret hertil for at tilfredsstille EU-baronerne.
Her en meddelelse fra en dansk hjemløs, der fandt ud af, at de fine forhold, som de tilløbende muslimer endda klagede over, ikke gjaldt dem:

“Iihhaa nu det vores (hjemløse) tur !
vi får nu bolig-containere,campingvogne og telte med varmeovne/varme blæsere stillet til rådighed hele vinteren af regeringen, mad og tæpper/soveposer bragt ud de kolde vinter aftner
NÅÅRHH NEJ DET GØR VI SÅ IKK’ !
🎄 GLÆDELIG JUL DANMARK 🎄
Lader den lige stå et øjeblik 😉
WRRUFF ❤”

16 comments

 1. Michael Unna

  Det er selvfølgelig en klar konstatering (dags dato) i JP, at de købte juleænder er -Hallalslagtet- hold jer derfror fra dem, men for ikke at diskriminere (og for at integrere….og de for at de stakkels Imamer kan få lidt understøttelse 🙂 – hver gang i køber Hallal støtter i jo den muhammedanske religion økonomisk), så køb en hallalslagtet flæskesteg. Hold jer til Flæskesteg til julemiddagen- kan gøres interessant med appelsin, nelliker, og andre krydderier. God jul og godt nytår. 🙂 mvkh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Hvor mange er det der er flygtet fra krig, og hvor mange er det som har flygtet fra dårlig økonomi? Hvor mange er det der sunnimæssigt set vil fortsætte den krig de er flygtet fra for ISIS skyld, og hvor mange er det der forventningsfuldt fra Menneskesmuglers pr strategi forventer mere end danske hjemløse. Mange af flygtningene er mere fuck up end danske hjemløse og anonyme skribenter. F.eks blev 15 kristne fra en båd kastet i havet af de muslimske flygtninge (tysk tv,s offentligegørelse). En del af flygtningene har en perverteret moral med Deres religion-der er nok af videor på SIAD,s hjemmeside til at dække den påstand. Der er nok af Kan man skaffe telt og varme til flygtninge, kan man dælme også skaffe det til hjemløse. Anonymes perverterede moral kan jeg ikke tage seriøst.

 3. Anonym

  Jeg synes det er den mest idiotiske ting jeg har læst i dag… De hjemløse er sku ikke flygtet fra krig, de fleste af dem er vokset op i Danmark på lige fod med alle os andre – men de har så valgt at fucke deres liv op (surt show) så må de sku ligge som de har redt! Indvandrerne er trods alt flygtet fra KRIG – prøv at bliv udstationeret og mærk hvordan det føles og overvej derefter om i vil LEVE som civile under sådanne forhold…. Stakkels hjemløse hva!? De har haft alle muligheder for at blive til noget og så blir de hjemløse – idioter!

 4. Pjotr

  masser af hjemløse i Danmark er sjovt nok ikke ‘danske’ men kommer ligeledes fra andre lande. Der er forskel på en flygtning og en der blot gerne vil ‘prøve lykken’ i DK

 5. Anonym

  når man tænker på, at alle de hjemløse… der må bo på gaden…, eller hvor nu de kan finde en umenneskelig plads at overnatte på, tænk på at det er julen der står for, “en familiefest , De hjemløse er alle mennesker der tidligere har ydet en indsats for vort samfund , de har også været med til at betale fede lønninger til dem det hygger sig på Christiansborg , løn er nok forkert for løn skal man arbejde for.

  let jer fra taburetterne og kom ud og arbejde for det folk i er sat til at hjælpe, i kan ikke være ..jeres opførsel bekendt, vis at i også tænker på de hjemløse, mennesker der under stort pres har været nød til at opgive det hele, og afbryde måske et godt liv, det er måske Christiansborgs handlinger der har tvunget dem ud i det de står i.

  Frank Overgaard
  Brande

 6. SirSyasAlot

  I er en flok hyklere… tag alt dit gods…gå ud og find en hjemløs. Placer alt dit ved siden af hans og del det i 2 lige store bunker. En bunke til ham og en til dig. Og indtil du er villig til at gøre det, er du bare en stemme blandt tusind andre… uden handling. Hilsen Bent hjemløs

  • anonym

   Nogle hjemløse ønsker så ikke hjælp.. Vi er en familie der tilbød op til 6 hjemløse fra Esbjerg kanten, at komme ud og bo 2 og 2 i nogle ganske fine campingvogne, hvor der både var mulighed for at lave mad og få varmt bad hver dag.. Tørre og varme vogne, ganske gratis. men det var for langt ude på landet, så det “gad de ikke” direkte svar. det gider vi ikke.

   • tony.gadegaard

    Det er der også mange flygtning der heller ikke ønsker for en campingvogn er jo en skam i deres øjne

 7. Tina Nielsen

  Jeg er så forarget. , det kan sgu ikke passe vi ikke kan gøre det samme for vores egne .. Det må vi sgu stå sammen og kræve

 8. Anonym

  Man skulle mene at de danske hjemløse har mere ret til lidt luksus en de aber der kommer herop,,og til og med beklager de sig over deres bolig som desuden er et opvarmet telt,,og de får hvad de nærmest peger på….De hjemløse får en lang næse og ingen bolig og ingen varm mad flere gange daglig….Fy for satan DANMARK og deres skide politikere,,,de burde skamme sig….

 9. Michael Unna

  De kan da bare søge politisk asyl på sandholmlejren…..Der går vel lidt tid inden deres sag kommer for, så får de nok en villa som i Tårnby.

 10. Ruben Falk

  Engang sagde nordmændene om os danskere – at vi kørte til helvede – men på 1 klasse.

  I vore dage – går det bare af helvede til – og det er ihvertfald ikke på 1 klasse.

  God Jul Danske mænd og kvinder