Ung aktivist fra “Ingen grænser” voldtaget af dem hun vil hjælpe

flygtningelejr_pigevoldtaget
En ung kvinde på 30 år drevet af sin idealisme/naivitet  havde besluttet at ofre 1 måned af sit liv på at hjælpe flygtninge, primært sudanesere i en ulovlig flygtningelejr på grænsen mellem Italien og Frankrig.

I over en måned overtalte andre aktivister fra Ingen Grænser (No borders) hende til at lade være med at gå til politiet, da det ville kunne skade deres sag med åbne grænser, at hun var blevet voldtaget.

Voldtægten skulle have fundet sted på et tidspunkt hvor der var en fest igang og der var skruet op for højttaleranlæggene, da blev hun lokket i en fælde i en badeafdeling, der lå i en fyrreskov. Musikken skulle have spillet så højt at ingen hørte hendes skrig om hjælp da hun blev gruppevoldtaget af sudanesere. Efter der var gået 1 måned blev hun enig med sig selv om at gå til myndighederne med det.
Andre i gruppen Ingen grænser siger nu at det er noget hun kan have fundet på selv pgra nogle uenigheder i gruppen.

På videoen ses optagelser fra flygtningelejren mellem Frankrig og Italien. Offeret skulle være en af de to piger på videoen.

SIAD kommentar: SIAD hører ikke til dem der siger at det havde hun godt af for det var hendes egen skyld. Ingen fortjener at blive behandlet på denne måde pgra umodenhed, naivitet og fordi man er en venligbo og ikke tror på grænser, men SIAD mener at episoden tydeligt viser at det er et utopisk fantasifoster at tro at man uden de store konsekvenser kan invitere en flok analfabetiske muslimske gedehyrder ind i en civiliseret verden, hvor de store regler bygger på kristendommens godhed. Vi kan ikke invitere folk ind i vores civiliserede samfund, der befinder sig et par skridt over amøbestadiet.
Denne forbrydelse er den ultimative måde at lære på. Vi ønsker det for ingen, selv heller for folkene fra det venstreorienterede Ingen Grænser, men lad det være en øjenåbner for disse naive venstreorienterede, at de mennesker de vil hjælpe ikke har det samme menneskesyn som sig selv, og det kan man i sidste ende dø af. Pigen her slap fra det i live – det er der ikke alle, der gør.

5 comments

 1. Sofus

  Den straf som er passende i dette tilfælde må være at hjælpe voldtægts soldaterne med at komme af med deres skyts. Det skal ambuteres. Dog vil det være bedre at gøre det FØR de voldtager nogen. Eller kaldes det kastereres………….

 2. Paul Fredheim

  Linda, do you defend the raping of this young female? It seems so! Are you totally mad or just very naive and political correct? Your kind of people are known to make cases for supporting immigrants, not the other way around! There is enough evidence that North Africans and muslims are raping and abusing young white females. Just look at the Swedish news papers! Don´t let the halal-hippies blind your eyes and common sense. I also know some muslims, and they are mostly friendly and polite. But I am aware that some day they want to behead me and my family whenever they get the command. A few fact mistakes does not prove its a fake case.

 3. Tom

  Slike folk er primitive, drevet av kortsiktige ønsker og øyeblikkelige tilfredstillelses behov. Er du kvinne er du alltid i fare i slikt selskap

 4. Klaus Pind

  Ja og vi har jo set op til flere gange at de jo fortsætter samme opførsel når de bliver lukket ud i samfundet, hvornår mon alle disse halalhippier vågener op og ser de er i gang med at ødelægge Europa

 5. Michael Unna

  Trist med voldtægten, men forudsigeligt (Naivitet belønnes). Jeg vil hellere vende mig imod Korsika, hvor befolkningen reagerede sundt og ærligt da brandvæsen og politi blev angrebet af muslimer. God jul og godt nytår.