Status for 2015 året der gik

ModstandsbevaegelsenSIAD
2015 var året, hvor SIAD har været igang med at bekæmpe islamiseringen i 10 år.

November 2005 startede SIAD op. Få medlemmer er faldet fra siden pgra dødsfald, resten støtter stadig op. Tak for det.

Vores formål var dengang at begynde at demonstrere, idet venstrefløjen på det tidspunkt havde fået succes med at lukke munden på dem, der holdt demonstrationer. Ja de fik dem endda til at stoppe med at afholde møder offentligt. Det ville SIAD ikke finde sig i og vi har demonstreret non-stop siden da. Ikke at muslimer og venstreorienterede ikke har forsøgt at stoppe vores aktiviteter, det har de gjort utallige gange, men vi giver ikke op og vi stopper ikke, før vores land igen er frit.

Vores 10-års fødselsdag fejrede vi ikke med at sige “hvad sagde vi” ang. udviklingen, men vi fejrede det med at have vores mest aktive år nogensinde. Vi demonstrerede ialt 20 gange i 2015.

De første 17 demonstrationer var i kampagnen Ikke mere islam! regi.

Demonstrationerne blev afholdt i Haderslev d. 5. jan., Esbjerg d. 19. jan., Silkeborg d. 2. feb., Randers d. 16. feb., Skjern d. 2. marts, Ringkøbing d. 16. marts, Horsens d. 30. marts, Kolding d. 13. april, Vejle d. 27. april, Skive d. 11. maj, Hobro d. 25. maj, Aalborg d. 8. juni, Aalborg d. 22. juni, Hjørring d. 20. juli, Århus – med titlen Luk Grimhøjmoskeen d. 3. aug., Århus – med titlen Luk Grimhøjmoskeen d. 17. aug og Odense med ytringsfriheden som tema d. 31. aug.

Planen var at fortsætte med demonstrationerne året ud, men så bankede muslimsk fødselsoverskud for alvor på Danmarks dør, mens Danmarks statsminister hang ud med de kendte på vinbar. Søren Pind turde ikke beslutte noget, så det endte med at politiet måtte tage sagen i egne hænder og dermed slap Politiet det muslimske fødselsoverskud ind i Danmark uden at tjekke ID.
Vi kender alle resultatet, fyldte tog med gratister der tog til Sverige og motorveje spærret for trafik, fordi betjentene og regeringen kun syntes at opretholde loven overfor danskere.
Masser af muslimer er forsvundet i Danmark, så den ene sikkerhedsbrist efter den anden fik os til at prioritere Luk Grænsen NU! demoerne fremfor Ikke mere islam!.

Luk Grænsen NU!-demonstrationerne nåede vi at afholde tre af i slutn. af 2015. De to af gangene spærrede vi bogstaveligt for trafikken ind i Danmark ved grænsen i Kruså, for at råbe politikerne op.
Vores grænse-aktioner har ikke hjulpet endnu, men vi fortsætter med at eskalere disse demoer i 2016. Den næste bliver lørdag d. 9. januar.
Samtlige 3 demonstrationer har udmærket sig ved, at der ikke har været presse til stede, til trods for at vi 2 af gangene lavede noget så spektakulært som rent bogstaveligt at lukke grænsen. Medierne har pålagt sig selv selvcensur ang. ikke at nævne hvad vi går og laver i organisations-regi.

Foruden det spektakulære i at lukke grænsen, så havde vi et andet arrangement i 2015, medierne heller ikke nævnte noget om. Det var da vi endelig kunne afholde vores fernisering af muhammedtegningerne fra Garland i Texas, hvor to IS-terrorister blev dræbt.
Vi havde forgæves ved forskellige lejligheder prøvet at afholde ferniseringen/aktionen. Først ved folkemødet på Bornholm hvor PET/staten lagde pres på folkemødet, så folkemødet igen lagde pres på Fremskridtspartiet, hvis telt vi skulle have brugt til fremvisningen. De sagde til Fremskridtspartiet, at hvis Frp lod SIAD komme og vise tegningerne, kunne de ikke deltage på folkemødet de næste 5 år.

Det næste forsøg var den Sorte Diamant. Vi valgte den, fordi vi ved at de er meget åbensindede, idet de lader Hizb ut-Tahrir afholde møder der og endda lader dem kønsopdele salen, hvor de afholder mødet, trods det er diskriminering og dermed imod dansk lovgivning.
Men den Sorte Diamant viste sig ikke at være så tolerant overfor lovlydige danskere, der bare ville støtte op omkring ytringsfriheden ved at vise nogle simple tegneserie-tegninger.

Dernæst forsøgte vi så at leje Krudttønden, da de jo om nogen burde støtte op omkring ytringsfriheden, for at svare igen på angrebet på ytringsfriheden, der fandt sted der, begået af en muslimsk terrorist og som resulterede i en uskyldig danskers død. Men her var det personalet der sagde nej, fordi de stadigvæk kæmpede med psykiske problemer efter terrorangrebet. Det skal de ikke høre for, helt forståeligt.

Tilsidst måtte vi slå over på vores nødplan og arrangere en demonstration, hvor vi ville vise muhammedtegningerne fra Texas. Det blev en udendørs fernisering i København på Axeltorv.
https://siaddk.wordpress.com/2015/09/27/muhammedtegningerne-fra-texas-paa-axeltorv-koebenhavn-d-26-sep-2015/

Vi fik at vide, at der var mere end 400 politibetjente udkommanderet den dag til at sørge for at tilbagevise et terrorangreb, hvis der kom et forsøg. Men ingenting skete, alt forløb fredeligt og roligt.
De eneste der så udstillingen foruden vore deltagere, var den samlede danske presse der var tilstede – og som efterfølgende INTET skrev om det – og så de små 100 betjente, der dannede ring omkring vores demonstration sammen med politiets mandskabsvogne. Så det lykkedes staten at sætte nærmest en epoxylignende ring om vores begivenhed, både rent fysisk – men også senere mediemæssigt.

Jeg har diskuteret med flere muslimer på internettet, som ikke ville tro på at tegningerne har været vist i Danmark, før jeg sendte dem linksene.
Men det vigtigste for os var at gøre det og vi gjorde det som hævn for Charlie Hebdo-massakren og for det fejge terrorangreb i Danmark, hvilket vi har det rigtigt fint med.

Alt i alt har vi været tilfredse med vores aktivitetsniveau i 2015 og den medlemstilgang, det har givet. Endnu engang kan vi slå fast, at man får valuta for sit medlemskab af SIAD. Vi er den mest aktive organisation mod islamiseringen af vores elskede land.

Så en stor tak til vores medlemmer og vores donorer for at vores kamp kan lade sig gøre. Vi stakker ikke pengene op, de bliver brugt direkte i kampen som de kommer. Man kan også øremærke sine donationer til bestemte ting.
I løbet af et par dage offentliggør vi vores planer for 2016.

Donér gerne til vores fortsatte kamp i 2016.

Regnr: 9346 Konto: 4580116774

På forhånd Tak!

Alle demonstrationer/aktioner kan ses/læses her:
https://siaddk.wordpress.com/category/demonstrationer/

Anders Gravers
på vegne af SIADs styrelse

2 comments

  1. Michael Unna

    Det kan godt være at “Rettreonde” Muslimer har affødt terror i Paris og København og andre steder i verden….hvornår har de ikke det?….Men det mest skrækkelige eksembel (i bl.a TV2,s text tv..)..har været en kristen mand som i Las Vegas har hængt bacon op på en Mooske i byen……det er jo skrækkeligt og bliver af politiet (FBI?) undersøgt som en meget meget meget alvorlig (terrorhandling?) hadforbrydelse. Det er godt men har politiet til at gå grundig til værks med sådan et satirisk handling.