SIADs analyse af Statsministerens nytårstale: Forkert præmis.

lars_loekke_nytaarstale
Talen statsministeren afholdt nytårsaften viste godt politisk håndværk og en god stab af spindoktorer, for ellers kan man ikke vende situationen sådan på hovedet og stadig få danskerne til at tro på det.
Statsministeren sagde:
 
“Nogle er på flugt fra krig og forfølgelse. Det er hjerteskærende. Andre søger væk fra fattigdom. Det er forståeligt. Men det lægger et tungt pres på Europa og på Danmark.”
Ingen løgn virker uden at der er et gran af sandhed i den. Grannet af sandheden er, at der er nogle der er på flugt fra krig og forfølgelse, men at det skulle lægge et tungt pres på Danmark er forkert. Vi skal bare overholde de aftaler vi i forvejen havde, så kunne vi have afvist dem ved grænsen og ladet dem blive i det første sikre land de kom fra, i dette tilfælde Tyskland, men her manglede statsministeren og regeringen mod til at gå imod EU-toppen og Merkel. Det vil komme til at tvinge Danmark i knæ på sigt, at vi ikke har politikere med det mod, der skal til.
Statsministeren siger at vi skal holde hjertet varmt og hovedet koldt. Det er vi ikke enige i i SIAD. Nogle gange kræver det, at man sætter hård hud omkring sit hjerte for overlevelsens skyld, som vi bliver nødt til at gøre pgra at vores politikere ikke har vist rettidig omhu. Først med de tilløbende muslimer som har bosat sig her de sidste 30 år og nu med de sidst tilløbende muslimer som statsministeren kalder flygtninge.
OG her er netop sagens kerne. Hele statsministerens præmis for talen omkring flygtninge er forkert. Og det kan vi bevise med Eurostats egne tal, som kan ses her:
Kun 21% af de såkaldte flygtninge er fra Syrien og kun 6% fra Irak. Altså kun 27% har nogen reel grund til at flygte. Resten er fra lande som Afghanistan, Albanien, Kosovo, Pakistan m.fl. samt en stor gruppe man ikke kan sige hvor kommer fra.
Dem man kunne kalde flygtninge, altså syrerne og irakerne, er for hovedparten raske unge mænd, der har passeret masser af grænser indenfor EU og dermed overtrådt gældende love der siger, at en flygtning der kommer til første sikre land, skal registreres der og dermed ikke kan fortsætte.
Så selv syrerne er velfærdsmigranter siden de fortsætter op til vores lande med den største velfærd. Altså rene lykkeriddere som ikke skal leve på dansk forsørgelse resten af livet.
Så hele statsministerens snak om at vi skal – med undertryk på Skal – hjælpe flygtninge, er som præmis forkert. De er IKKE flygtninge men migranter der kun kommer her af økonomiske grunde.
Kommunerne er i knæ og kan snart ikke klare mere, sammenbruddet er nær, fordi man nu bliver nødt til at spare på skoler og ældrepleje osv. Det kan ikke være rigtigt, at man sætter folk på dagpenge over på kontanthjælp for at spare, for derefter at lade lykkeriddere fra hele verden komme her og nasse på os. Det kan ikke være rigtigt at ældre må ligge i deres afføring og tis når raske unge mænd fra Afrika og andre fattige lande kan komme her og så ovenikøbet komme foran danskerne i arbejdskøen og boligkøen.
Nu snakker statsministeren om, at det kan blive nødvendigt at genindføre grænsekontrol og at det kan medføre, at vi får flere flygtninge, der søger asyl. Igen et propagandanummer uden sidestykke. Flygtningene kommer fra et sikkert land, Tyskland, og kan dermed afvises ved grænsen. Det er DET man skal bruge politibetjentene til hvis man genindfører grænsekontrollen – ikke til at gøre politiet til kontorfolk for asylansøgning.
Statsministerens snak om ordentlighed skal vi bruge omkring vore egne borgere nu. Denne ordentlighed skal ikke sættes ind overfor horder af migranter som kun er her fordi EU ikke har ordentlighed og har svigtet – svigtet sit ansvar og sine egne forordninger. At EU ikke kan kontrollere sine ydre grænser som statsministeren siger, er ikke fordi EU ikke kan, men fordi EU ikke vil. Det skal ikke ligge Danmark til last.
Og nu svigter statsministeren så det han er sat til at passe på – Danmark. Han svigter vore egne ved at tage penge fra dem der trænger, ældre og udsatte, børn og unge for at give dem til horder af lykkeriddere.
Han svigter danskerne ved at forsøge at bilde os ind, at vi er forpligtede til noget vi ikke er forpligtede til.
Han svigter danskerne ved at lade horder af raske unge mænd, hvis hensigt vi dybest set ikke kender, strømme ind i landet og endda snakker om integration af dem.
Han svigter sine landsmænd og kvinder ved at jeopardise med hele landets fremtid. 

Danskerne trænger til at få revet sløret væk fra øjnene som politikerne har påført dem og se klart igen.

 

Vi trænger til et systemskifte.

 

SIAD stiller op under Fremskridtspartiets navn som et selvstændigt parti. Vi starter nu underskriftindsamlingen midt januar for at blive opstillingsberettiget til folketingsvalget.

2 comments