Grænsekontrol – et strategisk bluffnummer

lars_loekke1

Lars Løkke har udført sit hidtil største bluffnummer overfor befolkningen

Lars Løkke og regeringen fører symbolpolitik af værste skuffe, et stort strategisk bluffnummer.

Regeringen har ikke bøjet sig for befolkningens ønske, men lader kraftigt som om de gør det. Folket råber desperat for grænsekontrol for at kunne afvise migranter, nogle kalder dem flygtninge, ved grænsen, fordi vi er i vores fulde ret til at nægte dem adgang i Danmark, idet de kommer fra et sikkert EU-land, inden de kommer til Danmark.

For at lade som om at han efterfølger folkets ønske om grænsekontrol, laver han et gigantisk kostbart stunt, hvor han udkommanderer store politistyrker til at lave en foreløbig 10-dags stikprøvekontrol af dem der rejser ind i Danmark. Kommer der så en tilløbende muslim til Danmarks grænse, og finder ud af han ikke kan komme til Sverige, behøver han kun at sige 2 ord: “maj asyl”. Så skal politiet eskortere ham til en af de helt nye byggede teltlejre og der vil han nu få sin asylsag behandlet, hvilket kan tage lang tid og koster de danske skatteydere masser af penge. Den tilløbende muslim kan også bryde ud af teltlejren og skaffe sig nogle våben af sin muslimske brødre der allerede har etableret et brohoved i Danmark og begynde at skyde løs på befolkningen og råbe “allah u ahkbar”.
Men Lars Løkke får fred for sine venner nede i EU, EU-baronerne, som har skældt og smældt på Lars Løkke, for ikke at tage nok muslimer ind i landet. Han kommer nu til at stå sig godt med dem, fordi nu kommer der mange flere flygtninge til Danmark, end der gjorde inden grænsekontrollen, ganske som Lars Løkke har lovet hele tiden og også sagde i sin tale idag, da han indførte det bluffnummer, han kalder grænsekontrol:

“Grænsekontrol betyder ikke, at vi kan afvise dem, der søger asyl i Danmark. Som jeg har sagt ved flere lejligheder kan det ikke udelukkes, at grænsekontrol vil betyde flere asylansøgere.”

Danskerne knokler og betaler verdens højeste skat og forventer at vores politikere passer på Danmark og ikke lukker en flok ukendte tilløbende muslimer ind ,som har en instruktionsbog, der meget detaljeret og omhyggeligt forklarer hvordan vantro, som danskerne regnes af muslimerne, skal pines, plages og udryddes. Danskerne vil efter denne invasion være som ænder på en lille sø fyldt med jægere omkring dem.

Politikerne passer ellers nok på sig selv. Christiansborg er lavet om til et fort. Både udenfor og indenfor er det terrorsikret. Som besøgende skal man igennem et sikkerhedstjek, der får ethvert lufthavnstjek til at ligne en børneleg. Der er scannere af enhver slags både til bagage og mennesker, der er skudsikre døre og panserglas, så de kan jo sagtens.
Anderledes er det åbenbart med skatteborgerne, som har skabt dette paradis med vores unikke fællesskab, som ikke findes ret mange andre steder i verden. Vi har så betalt med den højeste skat i verden, og med blod, sved og tårer, for at skabe dette herlige paradis, som nu bliver smadret af vores politikere og en del af vores hjernevaskede medborgere, der aldrig kommer til at se sandheden i øjnene, før det går ud over dem selv. Og det varer et stykke tid, for de er jo en del af over-Danmark og mænger sig ikke med den almindelige befolkning, hvoraf nogle stadig har kakkelborde og platter på væggene.

SIADs mening: Den midlertidige grænsekontrol er ét stort bluffnummer for at få flere asylansøgere til landet, for at gøre EU tilfreds. Det har intet med at passe på Danmark at gøre,  som Lars Løkke siger, det er det modsatte. I virkeligheden laver vi grænsekontrol for Sverige og sørger for at ingen kommer til Sverige.
Hvorfor i alverden skal danskerne betale denne kæmpe-regning for denne meningsløse grænsekontrol, når svenskerne er selvforskyldte i deres flygtningerod? De har en statsminister, der har sagt “alle er velkomne i Sverige”, og en anden der har sagt “der er masser af plads i Sverige, bare kom”
Vi er nogle stykker her i Danmark, der stadig elsker vores land og ikke vil lade nogen ødelægge det, hverken EU, forræderiske eller købte politikere, banditter i habitter (erhverslivets top), hjernevaskede medborgere, eller pædofilprofetens slaver- muslimerne.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

One comment

  1. Arn Falk

    Det går planmæssigt – hjemmeværnet er afvæbnet – de ydre grænser til EU er ubevogtede, og invasionshorder af sorte vrimler ind i fælleskabet.

    Angela Merkel, det dejlige skår – har inviteret 5 kolonne folk ind i hundredtusindvis, og herhjemme skræpper politiet op, og er begyndt at plante den opfattelse at danske politi ikke kan modstå presset mere end et par uger..

    Kort sagt vejen er ved at være åben for New World Order, og den hær som snart overtager styringen,,, med de dummeste indbyggeres billigelse,,,thi vi kan jo ikke selv

    Jo det går skam planmæssigt – Tragisk så det er svært at beskrive.