Grænsedemonstration gennemført.

graensedemo090116
Fantastisk stemning til d. 5. Luk Grænsen NU! demonstration.

Grunden til stemningen blev lagt af god musik af John Mogensen, Danmarks jord for de danske og blev fulgt op af talere hvor to af dem havde turen fra Tyskland.

Det var ex-muslimen Zahid Khan, hvis tale gjorde stort indtryk på demonstranterne, fordi for mange af demonstranterne var det første møde med en ex-muslim. For første gang hørte de fra en, der har oplevet islam på egen krop, hvordan muslimer tænker koranen ind i alt.

Vi hørte om Zahid Khans liv og den forfølgelse han har været udsat for i sin ungdom, som leder af en sekulær studenterbevægelse i Pakistan med over 80.000 medlemmer. Bevægelsen ønskedes ødelagt af imamerne, som ikke ønskede at splitte islam og stat fra hinanden og som sædvanligt når man ikke kan finde beviser på nogen ulovligheder i muslimske lande, så kan man altid sige, at personen har sagt noget forkert om enten Allah eller profeten muhammed. Og i tilfældet Khan sagde man at han havde fornærmet profeten muhammed, ved at sige at muhammed havde bragt sine egne personlige tanker ind i koranen. Det dømte retten ham 14 års fængsel for.
Heldigvis var Khan blevet tysk statsborger året forinden, så tyske menneskerettighedsforkæmpere og den tyske ambassade havde et møde med Pakistans præsident, hvor de fik Khan frigivet under løftet om at Khan aldrig vendte tilbage til Pakistan.
Frigivet og glad i Tyskland går det op for Khan, at Tyskland er i gang med at blive islamiseret og at hans nye land ud i fremtiden kan risikere at blive styret af det, han flygtede fra.
I 2009 skriver han bøgerne “Criminal Acts of Prophet Mohammed” og “Islam does not belong to Germany”. Bogudgivelserne medfører et ramaskrig i muslimske lærde kredse og deres tale om Khan medfører derefter tre mordforsøg på Khan. Den ene af gangene er der tre muslimer der ville stikke ham til døde med kniv, men de får sig en overraskelse, da Khan har polititilladelse til at bære skydevåben. Så Khan skyder den ene af terroristerne og sender ham to måneder på hospitalet. Alle tre bliver idømt mellem 3 og 4 års fængsel.
De to næste angreb på Khans person finder sted udenfor hans hjem, men de mislykkes, fordi terroristerne ikke var klar over at Khan nu er politibeskyttet 24-7.
Der har også været store muslimske demonstrationer foran hans hus, hvor de har truet med at brænde huset af. Men igen er Khan beskyttet af politiet.

Khan kom også ind på den såkaldte flygtningestrøm, hvor han siger at hovedparten ikke er flygtninge, men de er her for at overtage vores lande som koranen har lovet dem, og at muslimer altid opfører sig pænt når de er få, men så snart de er mange, kommer koranens love til at gælde, hvilket også vil blive tilfældet i Danmark, hvis ingen gør noget for at stoppe det. For hvis muslimerne havde tålmodighed nok, behøvede de slet ikke at bruge vold, fordi de ville simpelthen føde sig til sejren. Han nævnte fødselsraten, 1,2 børn i snit for oprindelige tyskere hvor den hos muslimer var 8,2. Men han mente ikke, at der var tålmodighed til det, idet islam i Europa nu fik forstærkninger fra de såkaldte flygtninge og dermed kommer til at stå meget stærkt i Europa og at vi fra nu af vil komme til at se meget mere af det, vi så Nytårsaften i Køln, og at det ikke kun var i Køln det skete, men overalt i Tyskland lige nu, mens medierne prøvede at dække over det.

Vi oversætter flere af Khans tyske indlæg på vores hjemmeside senere.

Den anden taler var Marion Frijette, ligeledes ex-muslim, som fortalte om kvinders manglende rettigheder i islam.
Muslimer skal efterligne profeten muhammed, så det er hans kvindesyn, der styrer islams doktriner for kvinder, ligefra hans ægteskab med den 6-årige Aisha og hans fuldbyden af ægteskabet da hun er 9, som er til efterlignelse for alle muslimer i hele verden, til at den muslimske kvinde skal dække sig til, for at undgå at hun bliver forulempet (voldtaget). Kvinden er mandens ejendom fra vugge til grav. Først skal hun adlyde mændene i familien, far, brødre og fætre, senere bliver det hendes ægtemand, der får hånd og halsret over hende og det betyder, at hun f.eks. ikke må nægte ham sex og han må slå hende og låse hende inde, hvis hun ikke adlyder.
Marion Frijette må selv skjule sig for sin muslimske familie, der ikke ønsker at hun har sin frihed.
Vi skriver mere om Frijettes forklaringer senere.

Det eneste man kan sige var en skam var, at det kun var de 50 fremmødte, der hørte disse perler af talere.
Folk var mødt op fra alle dele af Danmark, mange var kommet langvejs fra, fra toppen af Nordjylland, Mors, Fyn og Sjælland for at vise, at de bekymrer sig for deres land, og fordi de ved, at hver enkelt en af os tæller, hvis vi skal stoppe politikernes vanvidskurs for Danmark.
Alle var enige om at talerne var noget af det mest informative, de havde hørt nogensinde.
Også en skam at de 50 danske moddemonstranter og deres tyske bedstemødre for fred og tynde lange sortklædte knoklede tyske autonome ikke hørte de to talere, for så ville de have skammet sig, hvis de overhovedet evner at skamme sig.

Vores demonstration blev oppasset af to betjente, mens moddemonstranterne ikke kunne opføre sig ordentligt og måtte fjernes vha. hollændervognene og 50 sortklædte betjente.
Godt politiarbejde denne gang, så vi kan kun sige tak til Esbjerg politi og en speciel tak til vicepolitikommissær Tage.

Læs også JP’s leder om grænsekontrol:
http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8355758/alvoren-daemrer/

2 comments

  1. Michael Unna

    Hjertelig tak for jeres indsats 🙂 (Hvad andet kan jeg sige?). mvkh Michael Unna

  2. Pingback: SUCCES – grænsen blev lukket ! | Stop Islamiseringen Af Danmark