Esbjerg Politi favoriserer budskabet “Refugees Welcome”

march2

Fra okt. 2015, hvor Luk Grænsen demonstranterne blev forbudt at gå ud på vejen.

graensebevis090116_2

Fra Refugees welcome demonstrationen d. 9. januar 2016

Luk Grænsen NU! afholdt demonstration d. 9. januar i Kruså. Vi havde som sædvanligt søgt politiet om lov til at gå en tur til grænsen, men det ville politiet under nogen omstændigheder ikke give lov til. Vi kunne få P-pladsen ved Bingohallen som sædvanligt, men vi kunne ikke komme ud at gå. Det måtte vi finde os i, hvis vi ville demonstrere, var beskeden fra politiet.

Derfor var det med stor undren, at vi læser i avisen og ser billeder af vores moddemonstration, som kommer gående midt på vejen ned til grænsen – noget som vi heller ikke måtte, vi skulle holde os på fortovet de tidl. gange. At vi så har fået at vide at grænsen blev lukket i længere tid end vi nogensinde har gjort og at der var bilister på den tyske side så langt øjet rakte, der ikke kunne komme over grænsen, har ikke et hak med politiets håndtering af denne sag at gøre.
Vi er selvfølgelig glade for at arbejdet blev gjort, men problemet er, at vi er de første der ansøger om at få lov til at gå og får et blankt afslag, mens politiet giver vores moddemonstration lov til at gøre det, vi ønskede at gøre, og endda med tilladelse til at gå på vejen – ganske som de flygtninge de vil hjælpe. Politiet har altså givet vores moddemonstration beføjelser, som dem der først ansøger om demonstration, ikke kunne få.
Vores konklusion er, at politiet ønsker vores moddemonstranters slogan “refugees welcome” frem og os sat ind på et sidespor. Ingen kunne se os inde på den P-plads hvor vi stod. Og det er ikke første gang at de sætter fordele op for de andre i forhold til vores budskab.

D. 6. december afholdt Luk Grænsen NU! en demonstration i Padborg. De blev mødt med et meget totalitært politi. Hvor vi plejer at have to betjente til at følge vores demonstration var der nu over 50. Politiet tillod ikke meningsytringer fra folk. En stille og rolig fyr fra vores side råbte Antifa HaHaHa og blev straks arresteret. En anden talte til en gruppe og blev også pludselig arresteret.
Ovre på den anden side af grænsen fik de autonome lov til at råbe og skrige, og fik deres Refugees welcome budskab spredt til billisterne, mens den danske Luk Grænsen demonstration var sat ind på et sidespor, hvor bilisterne ikke kunne se vores budskab.

Til vores demonstration d. 9. januar var der kun to betjente til at holde styr på vores demonstration, mens der var mellem 50-100 betjente for at holde styr på moddemoen, som også var voldelige og øvede modstand mod politiet. De måtte flyttes vha. politiets hollændervogne, der pressede dem + en række betjente på flanken til at holde styr på dem. Medierne nedtonede forventeligt de voldelige sammenstød med politiet.

Det ser meget ud til, at jo mere ballade man laver, jo mere får man lov til, især hvis man har skilte med “refugees welcome” og har medierne på sin side. For hvis politiet satte hårdt mod hårdt, som de gør mod os, ville moddemonstranterne med deres sædvanlige voldsparate adfærd svare tilbage og det ville medierne blive nødt til at berette om. Det virker til at politiet og medierne er enige om, at det skal undgås, at det kommer til et opgør med de voldelige moddemonstranter, så politiet lader dem stort set gøre som de vil. Mens almindelige fredelige borgere med dannebrogsflag, som politiet vurderer kun behøver at afse et par almindelige landbetjente til at holde styr på, blot kan tilrettevises og forbydes gåtur som det passer dem.

Derfor forandrer vi nu strategi og vores metoder vil nu blive justeret således, at vi kan få vores budskab frem. Vi skifter samtidig navn til “Luk Grænsen – Asylstop NU!”, idet regeringens grænsekontrol kun er lavet for at lukke munden på kritikere af den hæmningsløse indvandring til vores kære land.

Billederne viser SIAD demonstranter og refugees welcome demonstranter samme sted, læg mærke til Danmark-skiltet på højre side af billederne.
Forskellen er at vi går på fortovet og at de andre går midt på vejen med politiets velsignelse. Vi andre blev truet med bøder, hvis vi trådte ud på vejen. Det eneste gode ved det var, at de lukkede grænsen mere effektivt og i længere tid, end vi gjorde.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).