Piger krænkes i Thisted af tilløbende muslimer

(Modelfoto)

(Modelfoto)

En sag der nok ikke var kommet frem, hvis det ikke havde været for Køln episoden, for her i Danmark er de ikke bedre end i Sverige, i Danmark lægger man også låg på tingene, hvis det er de tilløbende muslimer det drejer sig om.

Godt det kommer frem, men de kulturradikale tager fejl i at tro at det kun er et spørgsmål om at oplyse de tilløbende muslimer. Deres måde at opføre sig på overfor piger er ikke bare kulturbestemt, som de påstår, men koranbestemt. Piger der ikke trækker deres klæder tæt omkring sig opfattes som urene og når man samtidig ikke er muslim, så er man lovligt bytte ifølge koranen.
Så der skal ikke skrides ind med oplysning, for den har nul værdi i forhold til koranens ord, det eneste der vil hjælpe er øjeblikkelig udvisning.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-01-12-thisteds-piger-oplever-flere-kraenkelser-i-moedet-med-flygtninge

6 comments

 1. Michael Unna

  Uden at jeg ved det gætter jeg på…..og jeg inddrømmer blankt at det er et gæt…. at den 15 årige pige, som er under mistanke for terror, har været under pres fra en islamisk kæreste….men selvfølgelig kan politiet eller PET ikke bekræfte det lige nu.

 2. Anonym

  Hvis man tænker sig om ,kunne man så ikke have forudset dette ,disse mænd der kommer i hobetal ind over Europas grænser ,har rejst / gået / sejlet i flere uger for at komme hertil ,deres kvinder har de efterladt i helvedes forgård ,så nu er de sultne og trængende ikke bare efter mad og husly ,men også sex hungrende ,og så alle vores dejlige piger som bevæger sig i vores lande ,dem tror disse muslimske mænd er serveret for dem som de bare kan bruge til at stille deres sex tørst !
  Hvem tror i kan forklare dem at sådan er det absolut IKKE ! Der må sættes ind NU inden det det går GALT ! Vågn Op Danmark Gør Noget ,Gør Det Rigtige NU !

 3. Joahnnes Juhl

  Endnu bedre samtidig med øjebliklig udvisning, skal der også en total lukning af grænsen til, gerne med hegn og pigtråd som i Ungarn.

 4. Michael Unna

  Det minder mig om dengang i 1990 erne at der-seriøst- fra nogle sossers side (Politikere)- blev sagt at man pressemæssigt ikke skulle fortælle at der blev kastet sten og andet efter Falckreddere, Brandvæsen, og Politi i Gellerup, når de kom for at redde mennesker, fordi det blot ville skabe racisme. Gad vide om det er disse syge sossere, som nu har fået indflydelse hos politiet? På den måde slap man jo også for det politiske ansvar overfor hvem man havde lukket ind af Islamister eller andre sindsyge muslimer, som var blevet imamiseret af Deres religion.