SIAD-styrelses planer for 2016

Billede af fup-asylanter på grænsen til Makedonien.

Billede af fup-asylanter på grænsen til Makedonien.

Islamiseringen af Danmark har taget fart som aldrig før, takket være vores uduelige regering og deres uduelige støttepartier.
Regeringen tillader at Danmark for altid laves demografisk om. Man lader fup-asylanter tage ophold i Danmark, hvor de gennem nutidig svag dansk lovgivning, kan tage evigt ophold i Danmark.
Det ser ud til at de fleste partier inkl. Dansk Folkeparti støtter op omkring den politik. Dansk Folkeparti kunne være blevet kæmpestore, hvis de havde turdet at stå op for den politik, de siger de har, men de gør intet. De har ellers haft sager nok, hvor de har kunnet presse regeringen eller i det mindste vise vælgerne, at de mener det.

Derfor kører vi i SIAD to linjer: en politisk og en aktivistisk. Den politiske linje følges gennem indsamling af vælgererklæringer, for at gøre Fremskridtspartiet opstillingsberettiget. Når vi har vælgererklæringerne i hus, står SIAD som et selvstændigt parti under Fremskridtspartiets paraply. Dvs. man kan stemme på SIADs kandidater, der bliver opstillet sammen med Fremskridtspartiets kandidater.
Vi samarbejder med Fremskridtspartiet, fordi Fremskridtspartiet og dets stifter Mogens Glistrup aldrig har været bange for at adressere problemet islam i Danmark.
Vi søger stadig kandidater til opstilling for SIAD og vi mangler folk der vil hjælpe os med at samle email-adresser på dem, som vil være med til at stille for os og som vil hjælpe til med at køre valgkampagne for SIAD og Fremskridtspartiet.
Der vil blive lavet en special-konto, hvor man kan sætte penge ind til reklame for vores parti. Pengene vil udelukkende gå til dette.

Den aktivistiske del, vores demonstrationer, aktioner og happenings vil gå over i en ny fase, hvor metoder og retorik bliver skruet op. Med mediernes fortielser og til tider direkte løgne er vi nødt til at skrue alvorligt op for vores aktiviteter, for at bryde igennem mediernes skjold med sandhedens sværd, hvilket vi for alvor vil gøre i 2016.
Sidste år havde vi en kampagne der hed Ikke mere islam! og demonstrationer ved grænsen for at få den lukket. Samlet set på årsplan havde vi en demonstration hver 2½ uge, hvilket er et højt aktivitetsniveau for en frivillig organisation. Men vi var også temmelig låst fast ved at være på gaden næsten hver 2. uge året igennem. Derved var der ikke plads til spontane demonstrationer på øjeblikkeligt opståede problemer.
Derfor vil vi fremover kun demonstrere en gang om måneden ved grænsen, men måden vi gør det på, vil blive væsentligt anderledes.
– Vi tager navneskift fra Luk Grænsen Nu! genindfør grænsekontrol, til Luk Grænsen – Asylstop NU!
– Vi vil gå væk fra at tilmelde sig et event, fordi det er til offentlig skue hvem der melder sig til, for istedet at gå over til at oprette en gruppe med navnet Luk Grænsen – Asylstop NU!, hvor man kan melde sig til og invitere andre til gruppen, hvis man er sikker på dem.
– Den tid vi får frigivet i forhold til sidste år, reserveres til spontane demonstrationer, som et eksempel kan vi bringe bataljen på Slagelse sygehus, forsøg på voldtægt i Herning, de seksuelle overgreb i Sønderborg osv, som alle burde have udløst en spontan demonstration.
– Vi vil nedsætte et demonstrationsudvalg, som skal koordinere demonstrationerne, og samtidig holde sig for øje, at de ikke løber ind i at to demonstrationer på samme fløj bliver holdt samtidigt.

2016 er også året hvor vi igen tager happenings ind i vores repertoire. Det vil fortrinsvis gå ud over samarbejdspolitikere og muslimer i dette land, der trænger til at finde ud af, at de har lyst til at bo et andet sted end i Danmark.

I 2016 vil SIOE, paraplyorganisationen som SIAD er inde under, begynde samarbejdet med ligesindede grupper, for at styrke modstanden i Europa. Samtidig vil vi arbejde på at få kendte udenlandske modstandere af islamiseringen til at komme til Danmark for at holde taler, for at få flere med til demonstrationerne. Her vil vi også oprette en særskilt konto til at modtage donationer til reklame for demonstrationerne.

Som situationen spidser til, er der er ingen tvivl om at 2016 bliver året, hvor den endelige prøve skal stå for danskerne, om de føler sig værdige til fortsat at have et selvstændigt land og mener de har ret til at overleve som folk i fremtiden.
Derfor ser vi frem til at så mange som muligt vil deltage i vores aktiviteter både politisk og aktivistisk.

3 comments

  1. Michael Unna

    Ja det er nu eller aldrig. Skal danmark og friheden bestå, eller skal det bryde sammen til ingen vej tilbage? Det bliver højst sandsynligt i år det bliver afgjort.
    Den politiske top fortsætter den uansvarlige politik overfor nationen, så det SKAL være et folkeligt krav, eller også må folket som vi kender det og friheden gå til grunde. Det er enten eller.

  2. Johannes Juhl

    God ide med flere demoer ved grænsen, Måske vi også skulle udvide dem med en samme dag evnt. i Sønderborg foran kasernen eller i Haderslev for sygehuset
    Varigheden af grænse demoen kunne så forkortes til 1 time og en time de andre steder