Vågn nu op danskere!

overgreb

Vågn nu op danskere! Skal vi have vores trygge og dejlige land tilbage skal vi handle nu!

Fra TV2 og Facebook d. 27. jan. 2016: En mor følger sin 8-årige datter som er i følgeskab med en veninde til en skolefest. Pigerne går lidt foran og pludselig stopper en bil op ved pigerne og vinduet rulles ned. Moren når hen til bilen og en udenlandsk udseende mand kigger forvirret på hende, peger på datteren og spørger om det er hendes datter. Ja svarer moren og han siger “Hun ser godt nok lækker ud” – og kører væk.

Dette er desværre ikke et enestående tilfælde i dagens Danmark. Børn bliver antastet og forsøgt lokket med i biler, unge piger/kvinder bliver sexkrænket og udsat for voldtægt og det sker oftere og oftere.

Det er jo ikke tilfældigt. Vi har fået folk i massevis ind i landet som mildest talt har et forkvaklet syn på piger og kvinder, ja på mennesker i det hele taget. Hvordan kan man blive overrasket over at dette kan ske, når man sætter sig bare en smule ind i forholdene i de lande de er kommet fra? Der er overgreb, voldtægter og tvangsægteskaber fuldstændig almindelige forteelser og piger og kvinder bliver set på som mandens ejendom. Selv små piger på 8 år som i beskrivelsen ovenover bliver set på som sexobjekt. Går piger alene på gaden lægger de selv op til at blive voldtaget ifølge disse mænds kultur/religion.

Vågn dog op danskere fra jeres tornerosesøvn! Man er ikke racist, fordi man erkender, at der selvfølgelig findes mennesker fra andre kulturer og med en anden religion, som ikke har samme humane menneskesyn som os i Danmark. Og man er ikke racist, fordi man forlanger af vores politikere, at disse mennesker smides ud af landet. Man er tværtimod en ansvarsfuld borger med hjertet på rette sted som blot ønsker at beskytte vores børn, piger, kvinder, ja alle danskere.

Mange af disse tilrejsende mennesker som er parate til at begå overgreb på vores befolkning, har en religion som siger at piger/kvinder ikke må gå alene på gaden og at de skal gå tildækkede, for ikke at blive forulempet/voldtaget. Den religion praktiserer de i dette land og får deres forkvaklede adfærd lov til fortsat at blive praktiseret her i landet, vil flere og flere forældre ikke længere lade deres børn gå alene på gaden, flere og flere piger vil ikke længere turde tage i byen med mindre de bliver fulgt af enten en bror eller deres far – altsammen helt forståeligt. Men så er Danmark ikke længere det Danmark vi kender og kan være stolt af. Så har de forkvaklede mennesker fået det som deres religion foreskriver: Piger og kvinder er byttedyr og skal holdes indenfor ikke at blive overfaldet.

Er vi danskere blevet så kujonerede at vi ikke tør reagere? Vil vi virkeligt finde os i, at Danmark langsomt bliver ændret og vores frihedværdier og ligestillingsværdier forsvinder?

Kom nu ind i kampen for Danmark, danskere. Vi er flere som i igennem mange år har advaret mod dette scenarie, som nu er virkelighed i Danmark. Vi har brug for jer! Det kan ikke passe, at vi er så få der tør stå frem og tale med stort overfor politikerne. Vi vil ikke finde os i at vores land ødelægges og vores frihed forsvinder, derfor kæmper vi en overlevelseskamp på danskernes vegne, for at vores børn og dine børn kan vokse op og overtage et land som er trygt og sikkert.

Er du parat til at ofre dine børn af frygt for at blive kaldt racist? Nej vel. Du ved jo godt du ikke er racist, så skråt op med de medieopfundne prædikater. Du vil selvfølgelig ikke finde dig i, at der bliver spillet jeopardy med dine børns ve og vel eller som kvinde finde dig i at blive set på som et byttedyr. Du vil som mand da heller ikke finde dig i, at din datter bliver set på som et sexobjekt eller finde dig i at din kæreste ikke længere tør gå ude alene om aftenen, vil du?

Her er ikke tale om, at man kan tale disse mennesker til fornuft. De har et fundamentalt anderledes syn på mennesker og de har i langt de fleste tilfælde ikke i sinde at lave det om. Så der er ingen anden vej, end at de skal smides ud af landet.
Har du et andet forslag? Hvor mange flere piger skal antastes, lokkes ind i biler, voldtages og få traumer resten af livet? Hvor mange flere piger/kvinder skal opleve at blive råbt efter, spyttet på, forfulgt, overfaldet, få revet tøjet af, slået, voldtaget og med rædslen i halsen frygte for sit liv? Før det er nok? Hvor mange? Før vi kræver at få sendt disse umennesker ud af landet? Tror du det bliver bedre af at vente? Tror du på at 1 års fængsel mere for voldtægt løser problemerne? Tror du umennesket er blevet klogere? Tror du det hjælper pigen/kvinden at han sidder 1 år mere? Tror du hun er tryg ved at møde ham på gaden igen? Vi er efterhånden nogle stykker der ved, at det ikke hjælper. Vi har forstået disse menneskers tankegang. Den er ikke sjov at forstå. Men det er nødvendigt for at kunne handle. Det eneste der hjælper er en envejsbillet ud af landet uden mulighed for at vende tilbage.

Hjælp os kære danskere med at kæmpe denne overlevelseskamp for Danmark.

Jeanette Hansen
Styrelsesmedlem af SIAD

5 comments

 1. Michael Unna

  Det er for det meste nogle selvfrelste forkvaklede svinske folk, som er flintrende ligeglade med ofrene for Islam, men som blindt idiotisk afstumpet med en tåbelogik bare råber -racister- efter dem som vil forsvare vores frihed……Disse svinske selvfreste idioter har fortjent at blive deporteret til Saudi Arabien. (Zenia Stampe kunne f,eks få en engangsbillet dertil).

 2. Sofus

  Kan ikke huske hvor jeg har set det………….men det sker at sådanne grimme mænd pludselig forsvinder i nattens mulm og mørke. Jeg mener også at de var vacsinerede før de forsvandt, eller var det KASTERERET. Man så dem aldrig mere.
  Det er muligt at de rejste HJEM.

 3. gfwordblog

  Ja vi må have det her ud til befolkningen. Der sidder rigtig mange passive danskere der endnu ikke har indset hvor alvorligt det er – de skulle bare gå een gang på youtube, og DELE de provokerende og skræmmende videoer om migrant-invasionen / blitz-islamiseringen af Europa !!
  Kære medbloggere, vi må ud og fortælle kolleger, venner og famile(r) at det her er alvor !! Jeg vil selv demonstrere i en eller flere organisationer mod islamisering !
  Internettet er et ligeså vigtigt våben – jeg opfordrer alle til at dele videoer og artikler, og meget gerne spamme – i sagens gode hensigt !!
  Går ud fra I har været på youtube – ellers gå ind og start med “German rape crisis”
  Se også amr. vært Alex Jones der taler seriøst med David Icke om en “conspiracy against Europe !!”
  Vi høres !

 4. Johannes Juhl

  Nemlig men vi skal have grænserne lukket nu, og ikke bare med grænsekontrol, Jeg møder jævntligt på stationen i Tinglev 6-8 stk. udlændinge om morgenen der skal købe bilet til Kbh. Hvor mon de kommer fra der er og bliver da helt sikkert ikke registreret i Danmark hvor mange mon vi har af dem?
  Så det nytter ikke en skid, sagt på godt Dansk, med den grænsekontrol vi har. Nej der skal hegn, og piktråd samt fast kontrol til før det nytter noget.