Familie angrebet af migranter

migrantangreb_calais
Familie angrebet af tilløbende muslimer ved højlys dag i Calais

For en lille uges tid siden angreb migranter en Englands-færge i Calais for at komme til England. De fik hjælp af antifa og andre venstreorienterede smågrupperinger.

Da det ikke lykkedes for dem, gik de i spontan demonstration igennem byen Calais og brækkede stakitter ned og angreb civile borgere med tilråb som “giv mig din bil, giv mig dit hus” og forlangte penge af folk de mødte på gaden. Det blev for meget for nogle få borgere i Calais, der gik ud af deres huse for at protestere imod deres opførsel.

Med hjælp fra antifa angreb migranterne en hel tilfældig uskyldig familie der bare stod og filmede dem. Se videoen. Tilsidst hentede sønnen til faren der blev angrebet en riffel. Politiet var selvfølgelig ikke tilstede, så familien stod alene med problemerne og måtte gå ind og låse døren, for at undgå at blive lynchet af de tilløbende muslimer og deres hipokorps antifa og kommunister.

Hvor lang tid varer det inden vi ser det i Danmark?

2 comments

  1. Michael Unna

    Det kommer på et tidspunkt. Vi har kun i år til at vende udviklingen. Politisk ligegyldighed og handlingslammelse i den forbindelse gør det let at forudsige den udvikling, så gør jer klar til at organisere jer på tværs af diverse grupperinger. Der er brug for det i den anledning.

  2. Martin Sommer

    Hvis det kommer så vidt i Danmark, er det godt, man har lært, at bruge diverse skydevåben.