Fri presse – en løgn der er til at tage og føle på

tv-trash_sofiegraaboel
Hvor er det dog beskæmmende at se hvordan medierne igen og igen lægger spalteplads til skuespillere, kunstnere og andre “stjerner” der fortæller om hvor skuffede de er over Danmark ang. asylstramningerne.

Sofie Gråbøl, sidste skud på stammen af “kendte” der lever i en anden verden end virkeligheden, synes det er så synd for flygtningene der har stridt og slidt for at komme helt til Danmark og som har mistet alt og nu skal fratages deres smykker. Stakkels Gråbøl. Hun lever af at spille nogen hun ikke er, i verdener der ikke eksisterer. Det kommer tydeligt til udtryk i hendes kommentarer om de såkaldte flygtninge. Totalt verdensfjern.
Langt de fleste der kommer til Danmark er fup-asylanter, økonomiske flygtninge der kun kommer fordi de ønsker en bedre tilværelse hvor de får alting forærende af de danske skatteydere. Se blot udtalelse fra EU-kommisionens næstformand http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-01-26-eu-kommissaer-over-halvdelen-af-asylsoegerne-er-oekonomiske-flygtninge
Der er mange andre beviser på dette, hvis man gider at forholde sig til realiteterne, men det synes stjernskuespilleren åbenbart ikke hun behøver.

Hæsligt at se mediernes desperate propaganda for at fremme deres håbløse projekt om et multikulret samfund som er dødsdømt på forhånd. Medierne er ikke bare medvirkende til islamiseringen, de er medskyldige. De giver kun taletid til dem med de “rigtige” meninger. Ligegyldige kulturpersonligheder, såkaldte eksperter, kollaboratørvirksomhedsledere der kun tænker på mammon osv. Med denne massive propaganda får islamiseringen og migrantstrømmen lov til at fortsætte som det naturligste i verden.

Hvor er den almindelige danskers stemme i medierne? Hvornår bliver danskerne hørt om hvad de mener om asylstrømmen og om Danmarks håndtering af migrantstrømmen? Hvis de gjorde, ville de hurtigt se at danskerne skammer sig endnu mere. Men det er over de danske politikere, der er godt på vej til at ødelægge Danmark for altid – massivt understøttet af mediernes landsskadelige popagandistiske ensidighed – ganske som under 2. verdenskrig hvor medierne understøttede besættelsen ved at pålægge sig selvcensur, for ikke at støde nazisterne.

3 comments

  1. Michael Unna

    Jeg viste godt at pressen var fuld af løgn og fortielser siden jeres demonstration til fordel for Grøndlænderne i Århus-da de blev etinisk udrenset fra Gellerup. Pressen er for det meste utroværdig i dens indspisthed af radikal tankegods og fortielser og meningssamstemning, hvor i DenDanskeForening o.a antiislamiske grupper holdes udenfor imens der logres for Islam på trods af alle dens ofre.

    Det er på nettet man kan finde de reele oplysninger. Ikke i den meningssamtykkende officielle presse.