Danmark er færdigt, hvis vi accepterer at de såkaldte flygtninge nu skal integreres i Danmark.

lars_loekke1
Løkke advarer om, at det Danmark vi kender står for fald. SIAD spørger: Hvis skyld er det? Det er Lars Løkkes skyld og samtlige politikere i folketinget, der ikke råber vagt i gevær – inklusiv DF.

Med det samme problemet startede med de falske asylansøgere og at der blev advaret fra Libanesisk side om at 2 ud af 100 var IS-terrorister, skulle porten til Danmark have været smækket i, og vi skulle kun have modtaget de kvoteflygtninge af FN, som Danmark var tildelt om året. Resten var ikke vores problem, vi var ikke med i nogen EU-aftale om, at vi skulle tage nogen udenfor kvoterne.

Hvorfor i alverden skulle vi integrere de fattigdomsmigranter, der kommer nu? Kun 27% kommer fra Irak og Syrien og resten er slet ikke flygtninge, de kommer fra Kosovo, Albanien, Pakistan, Afrika, nogle som ikke har den fjerneste tilknytning eller ret til Danmark. Vi skal helt tilbage til Eric Scavenius, for at se en større skamplet af en statsminister indenfor demokratiets levealder.

Det eneste vi kan se frem til, er retsforfølgelsen af de skyldige politikere, når vinden vender, og det er den heldigvis på vej til. Glæder mig til at se Løkke som hovedanklaget for hjælp til fremmed overtagelse af Danmark, og inden da har vi forhåbentlig fået strammet op på straffene for den slags forseelser.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

http://politik.tv2.dk/2016-02-07-loekke-advarer-det-danmark-vi-kender-kan-staa-for-fald

3 comments

 1. Michael Unna

  Poul Højlund har D 11.02 en fabelagtig god kronik i JP. Jeg vil ikke sige mere om det andet end at anbefale folk at læse den. kan selv ikke tilføje noget bedre og mere konkret og præcist end ham.

 2. Joahnnes Juhl

  Lokale købmænd lider under sortbørshandel

  Ukendte har i flere år solgt fødevarer til asylansøgerne i Bolderslev og Uge på ulovlig vis, siger købmand.
  Fakta
  På tværs af kommuner

  Benny Brandenhoff har flere gange anmeldt sortbørshandlen til kommunen. Ifølge ham har de handlende en rute, der går fra kasernen i Sønderborg over asylcentrene i Aabenraa Kommune til en skolegård i Sommersted, hvor de stopper og sælger varerne.

  Kontrolgruppen afviser ikke denne tese.

  BOLDERSLEV/UGE: Mindst tre gange om ugen kører hvide, udlejede varebiler fyldt med fødevarer, tobak og andre forbrugsvarer hen på parkeringspladsen foran asylcentrene i Bolderslev og Uge.

  Og det er et problem for de lokale købmænd, forklarer Benny Brandenhoff, daglig leder af Købmand B Brandenhoff i Bolderslev.

  – Siden slutningen af 2014 er de kommet hertil for at sælge varerne, selv om de ikke har tilladelse til det, fortæller han og fortsætter:

  – Det rammer os købmænd, for de sælger varerne til underpris og tager dermed flere af vores kunder, lyder det.

  Alvorlig sag

  Hos Aabenraa Kommune bekræfter Leif Jørgensen, konsulent ved kommunens kontrolgruppe, at der har været flere anmeldelser om sortbørshandel ved asylcentrene.

  Det er dog endnu ikke lykkedes kontrolgruppen i samarbejde med Skat at tage sælgerne på fersk gerning.

  – Men vi tager sagen utrolig alvorligt, og det har vi gjort, siden de første anmeldelser kom i slutningen af 2014. Handel fra bagsmækken på hvide varebiler tyder ikke på at være lovlig, siger han.

  Lars Møldrup, fagchef for Asyl Syd i Tønder Kommune, vil følge op på sagen, da han ikke har hørt om ulovlig handel.

  – Dem, der kommer og sælger varer på asylcentrene, har hidtil haft papirerne i orden. Jeg har ikke hørt om, at der skulle foregå noget ulovligt, men det er selvfølgelig noget, jeg vil følge op på, fortæller han.

  Den eneste kommentar fra borgmesteren i Aabenraa er at der kun til at begynde med var anmeldelser om det men ingen nu

  Og han tilføjer det eneste problem har været at der var blevet stjålet æbler i en privat have. Altså han lukker øjnene for det..

  Integrationen er og bliver total fejlslået. Med de uduelige politikker vi har ikke kun på Chr. borg men også ude i kommunerne

 3. Sanne H. Olsen

  Et hus der er i splid med sig selv, kan ikke bestå. Med den ene hånd lader han 10.000vis af mennesker der intet har at gøre i Danmark komme ind og med den anden hånd siger han at Danmark bryder sammen hvis vi gør det. Føj for satan Lars Uløkke!