Danskere først – også i arbejdskøen

somalisk_asylansoeger1
DR fremhæver en somalisk asylansøger som vil forsørge sig selv i Danmark. Han vil have et arbejde. Til det siger vi, Nej du skal ikke forsørge dig selv, ihvertfald ikke i Danmark. Du skal tage hjem til Somalia og sørge for at smide Al-Shabab terrorgruppen på porten og så bruge dine arbejdsevner på at bygge dit eget land op, istedet for at komme her og nasse på danskerne og tage arbejde fra de danskere der ikke har arbejde.

Asylansøgerne er løntrykkere og holder danskerne fra at få et arbejde og dermed en bedre livssituation. Så smut hjem og lav et stykke nyttigt arbejde, istedet for at komme her med dine klagesange. Men det passer selvfølgelig regeringen fint.

Selvom regeringen lige for øjeblikket siger, at I ikke skal i arbejde, så kom Lars Løkke dog alligevel igår med årets største chok, da han sagde at Danmark vil brække fra hinanden, hvis I ikke får arbejde og bliver integreret. Så det er kun et spørgsmål om tid før I får lov, men det bliver ikke med hovedparten af Danmarks befolknings velvilje. Flere og flere danskere vågner op til virkeligheden og er parate til at forsvare danske værdier. SIAD går gerne i front.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/asylansoeger-lad-mig-forsoerge-mig-selv

One comment

  1. Sanne H. Olsen

    Han skal hjem og arbejde! Han skal ikke foran Hans Olsen som regeringen tog dagpengene fra og satte på kontanthjælp og måtte sælge sin ejerlejlighed og bil før han kunne få kontanthjælpen. Nu kommer der så nasserøve fra hele verden og får 40.000 i røven fra regeringen for at sætte dem i arbejde før Hans Olsen. Føj for satan! Skulle det være en regering der hjælper danskerne. Hvorfor skal danskerne straffes fordi de er født i Danmark og er danskere?