SANDHEDEN: DEN NYE HATE SPEECH

Retten i Helsingør gør sandheden til hatespeech

Retten i Helsingør gør sandheden til hatespeech

Dommer forbyder sandheden ved Retten i Helsingør, idet han dømmer en borger for brud på racismeparagraffen og giver ham en bøde på 1.600 kroner for i november 2013 at have skrevet:

“Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen. Den massive indvandring af Islamister her til Danmark, er det mest ødelæggende, det danske samfund har været udsat for i nyere historisk tid.”

Hvad er der forkert i disse udtalelser? Intet! Så med et pennestrøg har dommeren gjort sandheden strafbart!
Dommeren kender åbenbart ikke grundloven. Det burde en sådan fyr ellers gøre, da den er moder til de love jubelidioten sidder og forvalter!

Her er§ 77 i Grundloven
“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

At dømme folk for at sige sandheden er ikke domstolenes ansvar og dermed har dommeren igen indført censur i Danmark!

Når SIAD og Fremskridtspartiet får magten i Danmark, vil vi tage dommeren i ørerne og sætte ham på lovskolen igen og der skal han skrive “Censur kan ingensinde påny indføres i Danmark” indtil han har opslidt 500 blyanter og derefter skal han sætte sig ind i islams 1400 årige historie.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/advokat-efter-racismedom-jeg-betaler-turen-i-landsretten

Iøvrigt mener SIAD, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

5 comments

 1. Michael Unna

  Bare fordi en gruppe mennesker af religiøse årsager mener at fuldbyrdet giftermål med 9 årige tøser, og kvinder generalt er halvt så meget værd, og alment jødehad, og vantro skal dø, og at man tilbeder en såkaldt profet som en Førerdiktator (samt klumper sig sammen i ghettoer, som ingen andre tør bo i), og inspirere til at begå terror etc etc etc….så skal man selvfølgelig ikke lægge dem for had…….
  Det må vel være meningen med (paragraf 266B) dommen fra Helsingør.( Føj for satan).

 2. Michael Unna

  Jeg tror heller ikke Nazismen tillod fuldbyrdet giftermål med 9 årige tøser, men jeg kan selvfølgelig tage fejl. Men de havde samme diktatorunderkastelse i fører princippet, som i Islam bliver kaldt profet.

 3. Michael Unna

  På den anden side er det nok også lidt forkert at sammenligne Nazismen med Islam. Nazismen var ikke nær så kvindeundertrykkende som Islam, så det er lidt unfair overfor Nazismen. Men hadet til Jøder er vist det samme i både Nazismen og Islam.

 4. Michael Unna

  En perverteret dom, som både vil undertrykke sandheden og ytringsfriheden. Håber inderligt at anklagede ikke betaler og at den af principmæssige årsager ankes. Pågældende dom giver mindelser om dengang man i 1930 erne fik lukket undergrundsbladet “Åndehullet” for at opretholde den gode diplomatiske forbindelse med Hitlerregimet.

 5. Jacob Lund

  Både dommer og anklager i den sag var kvinder fra Politikens godheds segment, det siger vel alt om, hvorfor dommen faldt sådan ud, som den gjorde.

  Samtidigt optrådte førstnævnte så taktisk perfidt, at hun gjorde straffen så latterlig mild, at den falder under bagatelgrænsen og derfor ikke kan ankes.

  Fy, for et rets(løs)samfund.