Åben mail sendt til Inger Støjberg

Inger Støjberg
Udlændinge- & integrationsministeriet.

Som formand for en forening med mange hundrede medlemmer og på facebook flere tusinde – alle med interesse for samfundet – vil jeg udbede mig begrundelsen for ministerens udtalelse for nylig på TV?

Minister Inger Støjberg udtalte, at hun nu ville adskille de såkaldte ægteskaber mellem voksne mænd og barnebrude under 18 år fra Mellemøsten, som indtil nu har kunnet leve sammen i separate rum i asylcentrene som ægtefolk, jfr. den megen avisomtale.

Med venlig hilsen
Anders Gravers
Formand for SIAD

2 comments

  1. Michael Unna

    Indtil videre har det jo kun været lidt symptom behandling. Stor ballade over nogle smykker i pressen….og lidt snak frem og tilbage over grænsekontrol. Men overhovedet ikke noget om at genskabe grænsebevogtning eller sende indvandrende retur (og så blæse forældede konventioner en hat, for istedet at tage sig sammen og beskytte den befolkning man nationalt repressentere). Impotente EU er lige hellig. Man har intet lært af Australiens eksembel. Man lurepasser politisk til passivitet. Pinlig ligegyldighed og undladelse til rettidig omhu. Lidt symptombehandling, men intet seriøst gøres for at beskytte og forsvare vores frie demokratiske samfund. Så det er op til civilbefolkningen, at organisere sig på tværs, hvis vi skal bevare Danmark.