VELLYKKET 5. GRÆNSE DEMONSTRATION.

forsamling
Det lykkedes for nogle modige deltagere fra vores demonstration, at lukke grænsen et kort øjeblik.

Vi havde fået lov til at gå næsten til grænsen af politiet, fordi vi de sidste par gange havde opført os eksemplarisk sagde de. Det er så slut nu 🙂 fordi nogle demonstranter hoppede ud på vejen og stoppede trafikken fra Tyskland til Danmark kortvarigt.
Men så begyndte de flinke dialog-betjente at råbe højt, man kunne endda sige at det ikke var en dialog men en monolog. “Kom så for satan væk fra vejen”, råbte de flinke betjente. Da demonstranterne så havde sat det døve øre for kikkerten, kunne de slet ikke høre hvad betjentene sagde. Så blev den ene dialog-betjent sprut-rød i ansigtet og sagde at nu var det nok med dialogpolitiet i de pæne neonfarvede veste, og henne fra den midlertidige grænsepost stormede 20 sortklædte betjente frem og skubbede til ældre damer og herrer, som slet ikke havde været ude på vejen. “Kom så fremad, eller så slutter flinkeskolen” skreg de vrede sortklædte betjente til de betuttede ældre damer, der stod inde på fortovet. “Tilbage til demonstrationen”, råbte de.
En nydelig ældre dame fik nok, da hun 5 gange var blevet skubbet i ryggen og sagde til den sortklædte betjent, at hvis han skubbede én gang til, skulle hun personligt skubbe ham over på den tyske side af grænsen, fordi hun ikke kunne gå hurtigere pgra en knæskade.

Godt hjulpet tilbage af politiet til demonstrationspladsen, begyndte talerne. Jeg havde æren af at præsentere formanden for Fremskridtspartiet, Niels Højland som holdt en fremragende tale om hvorfor vi ikke skulle være med i Schengen aftalen og hvorfor man skulle hjælpe SIAD og Fremskridtspartiet til at indsamle vælgererklæringer til næste folketingsvalg. Rigtig god tale, tak Niels Højland.

Jacob Lund var anden taler og holdt en opdatering om begivenheder ang. den fortsatte islamisering af vores land siden sidste demonstration. En rigtig god tale og nogle rigtig gode oplysninger, så vi vil nu have Jacob Lund som et fast indslag hver gang, til at lave opdateringer siden sidste demo.

Jeg holdt også en tale om vælgererklæringer og SIADs politik og kampen mod favoriseringen af tilløbende muslimer i forhold til arbejdsløse danskere og vores nye aktionstiltag mod dyne-Larsen – en kollaboratør af værste slags.
Vi offentliggør videoerne når vi har samlet alle tre taler.

Der kom gode ting ud af demoen. Vi har fået lavet en indsamlingskonto, der kun går til reklamer til vores demonstrationer. Derforuden blev der besluttet nu at lave vores egen radio. Der var et par folk fra demoen der havde været med til at lave radio før. Det glæder vi os til.

En stor Tak til Charlotte D. for hendes initiativ med en kaffe og kagevogn + sodavand. Folk betalte hvad de ville og det endelige beløb gik ubeskåret til SIADs reklamekonto.

Næste demo bliver den 19. marts kl. 13-15, Kruså grænse.
Begynd allerede nu at overtale folk til at komme med til demoen!

Anders Gravers

4 comments

    • Joahnnes Juhl

      Hvis du havde været der så havde der været 1 mere og du havde vist hvor mange der var der 🙂