Medierne og PET’s propagandakrig mod borgere, der ikke bryder sig om islam i Danmark.

dr_loegneprogram1
En dame skrev til mig på min facebookprofil og beviste hermed hvor succesfuld medierne og PET er med deres mediekrig mod islamkritikere. Det nedenstående programindslag fra TV-Avisen viser, hvor langt medierne er parate til at gå for at defamere os. Her bringer de deres troværdighed alvorligt i fare ved at komme med direkte løgnehistorier.

Meningen med nedenstående indslag i TV-Avisen taget fra en dokumentarudsendelse om SIAD, SIOE og SION, er at stoppe folk fra at donere penge til sagen, for så ville de bare blive brugt på biler og dyre hotelværelser som de insinuerer vi gør. Samtidig påstår de at vi får alle pengene fra højrefløjen i Israel og USA, hvilket er en direkte løgn. Vi får IkKE disse penge fra hverken medlemmer eller organisationer udefra. De få penge der bliver brugt på dette, kommer fra nogle folk herhjemme som synes, et godt netværk i den vestlige verden er en god ting. Men læs svaret til damen her:

SVAR til Inge H.
Er glad for at du bringer det op – [mediefabrikerede løgne om hvad SIAD, SIOE og SIAN bruger penge på]. Det er vigtigt at forstå at der foregår en propagandakrig lige nu. Islamlobbyen som består af en broget flok tællende alt fra politikere til eksperter indenfor alle emner, alle løgne-pressens medarbejdere osv. kører en kraftig propagandakrig med Alle midler. De vil gøre Alt for at lægge islamkritikere for had og det er det PET og DR gør i dette tilfælde med den historie du bringer på banen.

Slår en video op i bunden af denne kommentar, her ser du nogle klip fra TV-Avisen, hvor TV-Avisen bruger materiale fra en særdeles propagandistisk dokumentarudsendelse om SIAD. Her prøver man bevidst at få folk til at lade være med at støtte os økonomisk ved at sige at vi strør om os med pengene og at vi får pengene fra enten den israelske højrefløj eller den amerikanske – alting er løgn fra ende til anden. Ang. de dyre biler og dyre hoteller, så undersøgte vi den billigste mulighed og fandt ud af at det er billigere at leje en bil til 1200,- for to dage end at bringe folk rundt i Stokholm i taxa. Så meget for deres påståede dyre biler.

Ang. hotelværelserne så var det nu ikke et værelse, som det de viser, der skulle koste 5000 pr. døgn, men nogle rigtig gode hotelværelser som jeg forhandlede ned til 1200 pr. døgn som oprindeligt kostede 4000. Jeg skal vel ikke lægges til last for at være en god købmand? Så der er blevet lagt en stor ihærdig indsats i at prøve at svine min organisation og jeg.

Gad godt se den person her i Danmark, som bringer det samme offer for sagen som jeg gør. Jeg har indtil videre dedikeret 10 år af mit liv til at prøve på at være med til at redde Danmark. Alt hvad jeg tjener, donerer jeg til sagen. Jeg kan ikke have et alm. arbejde for så står de røde og demonstrerer udenfor hvor jeg arbejder indtil jeg bliver fyret. Prøvede for nogle år siden at arbejde med butikker igen som jeg gjorde før i tiden, butikkerne turde ikke handle med mig af angst for hvad der kunne ske dem og manglende omsætning hvis de handlede med mig.

For nogle år siden levede jeg til leje på en anden gård, der ringede vores modstandere til udlejeren og prøvede at true ham til at smide os ud. Det gjorde han heldigvis ikke, men det havde andre måske gjort. Nogenlunde samtidig kom politiet kørende helt fra Aalborg for at fortælle mig, at der var udlovet en dusør på mit hovede af en muslimsk gruppe, der hørte til en moske i København. Fik 3 dage senere at vide, at nu var det ikke aktuelt længere, gruppen havde droppet det efter at National efterforskningscenter havde fortalt dem, at de kendte til planerne. Jeg spurgte om hvad der ville ske dem og hvad de ville sigte dem for. Svaret var at de hellere ville holde øje med dem. Da led mit syn på systemet et knæk, så fra da af har jeg valgt at leve på en hemmelig adresse. Jeg er forsøgt slået ihjel en gang + angrebet et utal af gange, bla. forsøgt at blive kastet syre på i England.

Jeg lever af at producere alting selv og har en lille biindkomst som jeg også poster direkte ind i sagen, penge jeg kunne have brugt til mig selv og min familie, men jeg kæmper for at mine børn og børnebørn ikke skal ende som islams slaver, så jeg gør det med glæde. Ville håbe at flere ville gøre det samme.
Se selv DR’s propagandistiske svineri her. Forøvrigt er det også løgn fra ende til anden hvad Buur siger til sidst. Breivik har intet med os at gøre, ej heller havde den person der truede med at sprænge parlamentet i luften noget med os at gøre. Så her ser man tydeligt at medierne er fulde af løgn.

3 comments

 1. Johannes Juhl

  Islamforsker og professor i statskundskab ved Aarhus Universitet Mehdi Mozaffari fortæller, at der er forskel på råd og rådgivning, da dele af sharia ogsåkan være ganske fredelige ting.

  »Ritualer og bøn er ikke truende for et dansk samfunds fundamenter. Det er ikke et problem. Men de dele, der omhandler manglende ligestilling mellem mand og kvinde og menneskerettigheder er problematiske,« siger Mehdi Mozaffari til BT.

  Det kan meget vel blive mere og mere udbredt, at vi ser tilfælde af sharia-rådgivning i det muslimske samfund. Og det er et massivt problem, mener islamforskeren.

  »Når der kommer mange migranter til Europa, kan det forstærke imamernes positioner og dermed skabe mere plads til sharia-rådgivning. Jeg kan ikke se, at det er positivt, hvis der kommer en guddommelig lovgivning, der bliver praktiseret i et land med en lovgivning, der er skabt af demokrati,« siger Mehdi Mozaffari til BT.

  Udbredelsen af sharia-rådgivning tror Mohammad Rafiq også på. I 2009 fortalte han til Ekstra Bladet, at Danmark kan være smadret inden for 10-15 år. Den udtalelse holder han fast i.

  »Det er blevet værre og værre over de seneste fem år. De korrupte imamer og salafister kan smadre landet på få år,« siger Mohammad Rafiq til BT.

  Tredje afsnit af dokumentarserien bliver vist tirsdag aften.

  Luk grænsen nu før det er forsent

 2. Johannes Juhl

  Vi har jo også set det til vores demo er ved grænsen
  De autonome får altid deres ret til at lukke grænsen eller lave ballade
  Vi bliver for det meste lukket ude fra at fuldføre vores demo. Af det Danske Politi hvem mon de er med?