Bagmændene bag flygtningeinvasionen

lokke_stojberg_brussels220316
Lars Løkke og Inger Støjberg stoppede ikke og vil ikke stoppe flygtningeinvasionen.

Lars Løkke var på vinbar med de fine og kunne ikke fåes fat i, da Danmarks højeste politimyndighed ønskede vejledning fra statsministeren, da tusinder af flygtninge bankede på Danmarks port. I afmagt over ikke at kunne få fat i statsministeren lod øverste politimyndighed bare flygtningene vælte ind i Danmark og nogen videre til Sverige.

CIA og Tysklands efterretningstjeneste havde længe før de kom til Danmark advaret om at der kunne være IS-terrorister tilstede blandt flygtningene og efter at invasionen var begyndt gik Libanons udenrigsminister ud med udmeldingen om at 2 ud af 100 asylanter var IS-terrorister.
Statsministeren og Inger Støjberg og resten af regeringen gik nødtvungent med til at lave en midlertidig grænsekontrol der ikke er det papir værd den er skrevet på. Beviset på hvad vi siger er at under demonstrationen Luk Grænsen – Asylstop NU! var politiet gået til en midlertidig kaffepause og imens så vi 20 asylanter passere grænsen uden indblanding fra politiet, trods det at de så på + at alle de grønne grænseovergange ikke er bevogtede. Nu kom det så igen til et terrorangreb begået af de mennesker, vores nådesløse politikere har lukket ind i Europa. Et slagteri der lignede det, der ikke så længe siden blev begået i Paris.

Så det er ikke sådan at regeringen ikke er blevet advaret om at de ikke kender de mennesker, de ønsker skal leve blandt os. Det er os en gåde, hvorfor regeringen og støttepartierne ikke forlængst har påbegyndt hjemsendelsen af alle de fup-asylanter, der er kommet til landet. Istedet belønner de dem med at komme først i boligkøen og arbejdskøen. Arbejdsgiverne får endda 40.000 kr. for hver en flygtning han tager ind i to år og dermed holder en danske væk fra arbejde. Man lader imamerne sprede deres hadbudskaber uden der bliver gjort noget ved det. Det eneste vi får er en snak for en sludder om hvordan det skal stoppes. De nævner endda SIADs lovforslag om hjemsendelse af imamer. Men vi ved at der ikke sker noget og ligesådan med Lars Løkke og Inger Støjbergs bemærkninger ovenover. Det er snak uden konsekvenser.

Giv SIAD en vælgererklæring og vi vil – hvis befolkningen giver os magt til det – hjemsende alle uintegrerbare muslimer fra dette land. Det vil til en begyndelse være omkring 300.000.
https://siaddk.wordpress.com/2015/04/30/digitale-vaelgererklaeringer/

3 comments

 1. Sofus

  Som sagt tidligere……….det ER så nemt, det skal laves om ved stemmeurnen.
  Er det så svært at forstå. Vi stemmer IDIOTERNE ud og de kloge IND.
  Et cirkus er ingenting uden KLOVNENE.
  Stem for, og støt SIAD.

 2. Michael Unna

  Når man ikke vil forholde sig til hvad man har med at gøre, og lyver sig til en bedre moral og etik, så bliver vores børn (og måske også vi) ofre for vores løgne,svigt, og fejhedsmoral. Jeg undre mig ikke længere over terroren. Jeg håbede (og troede) den fri verden ville tage sig sammen tilbage 11 september 2001, men da den ikke gjorde det, men fortsatte ud af den blindgyde, uden at lægge -den usekulære diktatorreligion (Diktator-fører-profet) noget ansvar eller begyndte at beskytte sig imod dens modbydeligheder,….jamen så er det jo let at profetere om den frihed vi har når man ikke vil tage ansvar for at beskytte den.

  Europa savner en Churchill. Vi må selv så tage ansvaret så godt vi kan. Begynd at organiser jer…..God påske. mvkh Michael Unna