Vellykket Z og SIAD aktion i Århus

z_og_siad_aarhus
SIAD og Fremskridtspartiet gjorde idag en fælles indsats for at indsamle vælgererklæringer, så vi kan stille op til det kommende folketingsvalg.

Vejret var ikke det bedste til at samle vælgererklæringer ind i, idet regnen stod ned. Alligevel fik vi samlet en god portion vælgererklæringer og fik delt tre hæfter ud til folk som vil samle vælgererklæringer blandt bekendte og venner. Så alligevel en god dag trods regnen.

Her står jeg udenfor banegården sammen med Fremskridtspartiets formand Niels Højland, efter en vellykket aktion på gågaderne i Århus.
Til dem der endnu ikke har givet en email-adresse til indenrigsministeriet så vi kan stille op, bedes gøre det her:
https://siaddk.wordpress.com/…/digitale-vaelgererklaeringer/

Anders Gravers
Formand for SIAD

6 comments

  1. Michael Unna

    Også en god ide Anders at du har rådført dig med en Imam, efter hvad jeg har hørt dags dato, så vi kan få nogle flere muslimer med til demonstration idet vi så lettere kan fremstå tolerante overfor Islam i vores kamp imod shariadiktatur. 🙂 God weekend.

  2. Michael Unna

    Håber det (fra min side) er kørt igennem. Ellers vil jeg opfordre så meget som muligt til at støtte SIAD og Z, når de etablerede ikke kan tage sig sammen. Hjertelig tak for jeres indsats. God weekend. mvh Michael Unna