Invitation til 1. maj demo for Grænselukning og Asylstop

demokrusaa7
SIAD afholder demonstration d. 1 maj kl. 13.00 til kl. 16.00 i ved den Dansk/Tyske grænse i Kruså. Mødested: P-pladsen v/ Bingohallen, Flensborgvej 13B.
Der vil blive levende musik og musik fra spilleliste hvor ét nummer er 100% sikkert, Danmark for de danske med John Mogensen
– Et nummer vi ikke hører så tit i Danmarks Ramadanradio, troede ellers de var socialister… 🙂

Der skal arbejdes på højtryk for at få så mange som muligt med til dette vigtige arrangement, så vi kan få sendt klare signaler til en regering der virker som om de mest er på migranternes side, selvom det er danskerne der har valgt dem ind. Så lad os blive rigtig mange 1. maj.

Det er lidt provokerende at vi har valgt 1. maj som demo-dag og det er for at provokere fagforeningerne, som nu har lagt sig fuldstændig ned og gjort sig selv overflødige ved at acceptere og godkende at arbejdsgivere kan få 40.000 kr. for at afholde en dansker fra at få arbejde i 2 år. Først lavede de ikke ballade over at 40.000 mennesker faldt for den nye dagpengeregel og måtte gå på kontanthjælp. Nu kommer så hovedet på sømmet, at de tillader at flygtningene kommer før danskerne i arbejde og at de accepterer at flygtningene laver reelt løntrykkeri, idet nogle arbejdsgivere ikke giver dem mere end et par og fyrre kroner i timen. Så de danske fagforeninger er ikke længere på arbejdernes side, de er lige til at lukke op og skide i. Er virkelig personligt rystet og chokeret over fagforeningerne og da ikke mindst over regeringen.

Så mød op til grænsedemoen og vis du er imod afviklingen af Danmark som nationalstat og ikke ønsker Danmark som den tyske præsident Merkels lille tæppetisser, der blindt adlyder den forrykte tyske præsident.

Denne demonstration er kun et lille skridt på vejen, danskerne er ved at være oplyste om islams indtog i Danmark og følgerne deraf.
Så nu tiden er inde til at organisere os og blive mange, der står sammen for Danmarks sag og dermed få stoppet EU’s plan om at læsse 100.000vis af uintegrerbare muslimer ind i vores land for at ødelægge sammenhængskraften i det danske folk og dermed bane vejen for en super-EU stat, hvor en velfærdsstat som Danmark vil være en fjern fortidsdrøm.

DEL FLYEREN UD i indkøbscentre eller ved den lokale købmand eller i postkasser:
https://siaddk.files.wordpress.com/2016/04/flyer_graensen0105161.pdf

Eventet på Facebook. Invitét venner til eventet og meld dig selv til her:
https://www.facebook.com/events/841913579269115/

Formand for SIAD
Anders Gravers