NY SIAD KAMPAGNE

jysk_boykot1

Partiet SIAD er stærkt utilfreds med, at regeringen giver 40.000 kr. i tilskud til hver flygtning man ansætter, og dermed holder en dansker ude af arbejde i 2 år, når man tænker på at samme partier forringede dagpengeydelsen, så over 40.000 måtte gå på kontanthjælp, men først efter at have solgt alt hvad de ejede.

Partiet SIAD opfatter dette som et angreb på danskerne og på danskernes ret til at have fortrinsret til dette land.

Dyne-Larsen er ikke den eneste der fyrer og fravælger danske medarbejdere og ansætter flygtninge med løntilskud, det er der mange andre arbejdsgivere der gør, men vi har valgt dyne-Larsen til at være et eksempel til skræk og advarsel for de andre arbejdsgivere om, hvad der kan ske, hvis man boykotter danskerne.

Måden vi vil gribe det an på er indenfor lovens rammer men helt ud til kanten af rammen, for det skal kunne mærkes.
AKTION mod Jysk kommer til at bestå af mange ting, faktisk alt hvad der kan genere dem. Vi får trykt klistermærker og plakater der kan sættes op, og vi får produceret bannere, så vi kan lave blokader, demonstrationer og events udenfor Jysk. Der bliver oprettet telefonkæder, så vi kan ringe til Jysk og spørge dem om de er enige med deres ejer om at fyre danskere og antage flygtninge med guld i røven.

SIAD overtager nu faktisk fagforeningernes rolle i den sag. De har spillet totalt fallit, når de tillader såkaldte flygtninge uden tilhørsforhold til Danmark at få fortrinsret i forhold til danskere, der troligt har betalt deres fagforeningskontingent og troede de havde en hel fagforening i ryggen.

DONER til bannere, plakater og klistermærker i “Boykot Jysk” kampagnen på dette kontonummer, mærket “Jysk”:
Reg nr: 9346 Kontonr: 4580116774

Lille som stort – alt er velkomment.

2 comments

  1. Pingback: SÅ BEGYNDER VI “ER DU DANSK, BOYKOT JYSK” | Stop Islamiseringen Af Danmark
  2. Johannes Juhl

    Man kan også sende 1000 vis af mail til deres butikker 🙂
    Det er ganske gratis 🙂