SÅ BEGYNDER VI “ER DU DANSK, BOYKOT JYSK”

jysk_boykot1
Så skyder vi kampagnen Boykot Jysk igang nede i den stille og rolige afdeling. Beder alle om at skrive breve, maile, faxe og ringe til dyne-Larsens hovedkontor og skælde dem ud over, at de favoriserer flygtninge fremfor danskerne og at de ved at modtage de 40.000 pr. flygtning fra staten, holder en dansker ude af arbejde i 2 år.

Så vi opfordrer folk til at ringe flere gange om dagen, men vi opfordrer selvfølgelig ikke til at lave telefonkæder, så deres forretningstelefon vil være lukket hele arbejdsdagen. Vi opfordrer heller ikke til at faxe med omvendte farver, så bogstaverne bliver hvide og baggrunden sort, så han bliver ramt på pengepungen, når han skal skifte farvepatroner ret ofte.

Dette er det første tiltag, senere kommer vores udenlandske afdelinger med deres udspil overfor dyne-Larsen og derefter begynder vi at opsætte plakater og klistermærker, hvor vi opfordrer til boykot og derefter vil der blive lavet blokader og demonstrationer udenfor hans forretninger – og stadig, det er kun begyndelsen.

JYSK HOVEDKONTOR:
Sødalsparken 18 · 8220 Brabrand
Tlf. +45 89397500 · Fax 89397501
kundeservice@jysk.com

Har nu ringet til Jysk og givet dem min uforfalskede mening. Det vil jeg gøre 6 gange mere idag. Forbered jer på at blive stillet lidt rundt i systemet, men fint nok, så bruger vi deres tid.

Med venlig hilsen
Anders Gravers Pedersen

Læs også:
https://siaddk.wordpress.com/2016/04/09/ny-siad-kampagne/

One comment

  1. Sofus

    Lars Larsen hentede ” DYNEN ” i hans mange forretninger og det gav ham en masse ” HOVEDPUDER ” så han forsøger nu at tørre kundernes hoveder med hans ” HÅNDKLÆDER ” . Han har helt glemt at der bor DANSKERE i danmark.
    Det er lidt FJOLLET at være et fjols.