PRESSEMEDDELELSE

jysk_boykot1_2
Følgende er sendt til div. medier:

Jysk boykotter danskerne – danskerne boykotter Jysk

Partiet SIAD er stærkt utilfreds med, at regeringen giver 40.000 kr. i tilskud til hver flygtning hvis de bliver ansat i en 2-årig periode og dermed holder en dansker ude af arbejde i 2 år, når man tænker på at samme partier forringede dagpengeydelsen, så over 40.000 måtte gå på kontanthjælp, men først efter at have solgt alt hvad de ejede.
Så Partiet SIAD opfatter dette som et angreb på danskerne og på danskernes ret til at have fortrinsret til dette land.

Dyne-Larsen er ikke den eneste der fyrer og fravælger danske medarbejdere og ansætter flygtninge med løntilskud, det er der mange andre arbejdsgivere der gør, men vi har valgt dyne-Larsen til at være et eksempel til skræk og advarsel for de andre arbejdsgivere om, hvad der kan ske, hvis man boykotter danskerne.

Så kort og godt, vi har udvalgt dyne-Larsen til at være et skrækeksempel til andre arbejdsgivere, der kun tænker på mammon og ikke på deres arbejdsløse landsmænd.

I sidste uge påbegyndte vi kampagnen med at få folk til at ringe og maile til Jysk. Jeg har personligt talt med Jysks kommunikationsdirektør og gav ham en forklaring om hvorfor vi boykotter og hvad der skal til for at få os til at stoppe. Han svarede at de ikke havde nogen flygtninge ansat i Uldum. Vi kender godt til flygtningene som arbejdede hos Jysk i Uldum, vi ved også at deres 8 ugers praktik er ovre.
Fortalte ham at det ikke var sagen i Uldum det drejede sig om, men de flygtninge som staten giver et tilskud på 40.000 til med et uddannelsesprogram der varer 2 år. Her mener SIAD at regeringen favoriserer de til Danmark tilløbende velfærdsmigranter og skider højt og flot på de mennesker de sendte fra dagpenge ned til kontanthjælp, hvor de måtte sælge alt før de kunne få kontanthjælpen.

Derfor er dyne-Larsen og hvad der nu kommer til at ske med dem også et skrækeksempel til regeringen og folketinget om at holde op med at favorisere tilløbende muslimer, der INTET tilknytningsforhold har til Danmark fremfor danskerne, der betaler skat og får dette velfærdssamfund til at fungere.

Vi vil langsomt geare op og fortsætte kampen indtil dyne-Larsen kommer med denne pressemeddelelse, hvor de siger, at de fra nu af ikke mere har flygtninge på tilskud og at flygtninge ikke kommer i arbejde før danskerne.

Denne uge starter blokade af Jysks butikker. Senere vil vi udvide det til resten af Europa, hvor han har butikker.

Anders Gravers
Formand for SIAD

One comment